Friday, December 31, 2010

Bye-Bye 2010 & Welcome 2011 :)

salam kawan-kawan :)

Keretapi dah sampai dah ni.
maknanya dah smpi masanya balik Shah Alam.
UiTM dah memanggil2 :(

Cop,mana Zalikha niyh?
Haish,nak kene tinggal gamaknya.

Haaaaa,tu dia main cak2 pulak ;)

Fine,gotta to go now :(

Zalikha,cepat laaaaaaaaaaaaaaaa.......

Sebelum pergi.........


Tata Taiping,gonna to miss you :(
tata 2010....mcm2 cerita manis masin pahit masam berlaku sepnjg tahun ni...
hoping that 2011 membawa seribu rahmat & keberkatan dari Allah.

My blog,gonna to miss you
Lepas ni payah la ckit nak update cerita kat blog.
kene berperang ngan Berukband baru lah boleh update kan.
Seminggu sekali pon belum tentu lg!

Last but not least.Happy New Year friends :)
Semoga tercapai azam korg2,yg taun lepas kalau agak2 tak mampu nak capai proceed la ke 2011
kalau tak mampu jugak tukar jer la azam lain ;)


Tolong Doakan semoga semester ni pointer akan bertambah baik
kalau boleh 4flat.
:)
p/s:semoga 2011 ayah Aniz akan bertambah sihat.Amin.

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman

p/s:takde maknanya balik Shah Alam naik train,mau tergolek  angkut beg ;)
Currently dah smpi pon Shah Alam!

11 comments :

Maizatul Akma said...

vin, awat tak try apply covergirl dara??? aku nak try gak tapi nak kena lose weight dulu...maybe dalam 3 bulan akan datang :) jom ah weh try!!!

H.A.N.I.S said...

happy new year!
sy dah smpe uitm dah pon. hohooo...

besa gler tedy bear...best dpt plukkk~huhu

.vna erman. said...

mai:xlayak kot plus abah aq xkasi la
aq bknnya lawa weyh

hanis:happy new year dear

Maizatul Akma said...

gedik gile weh!!! cm aku danny yang tak bagi wuwuwuwuwuwuw sedihhhhhhh

zalikha zamri said...

x mau ikot hang balikkkkk UiTM boleh takkkkkk????????? nak duk umah lagi gemokkaaaannn badannnnnn=)

.vna erman. said...

mai:ayah aq ckp riso org wat bukan2 ngan gmbr tu

jaliq:sudah terlmbt weyh

misz sheyla said...

waaa...siap jenjalan ngan bear ag..huhuhu

visit

jom join
http://miszsheyla.blogspot.com/2010/12/lucky-followers-saya-mau-hadiah.html

.vna erman. said...

;)
insyaallah dear

Nur Mudrikah said...

insyaallah. smoga dpermudahkan segala urusan. amin;)

macam anak beruang sy je kat atas ni. tp sy punya kecik la siket..hihi. salam kenal;)

sy blogger perak!

.vna erman. said...

hallu,TQ dtg dear :)

aisya said...

cntek2 pic you. hehehe