Wednesday, December 22, 2010

speechless.

speechles.yes.i am.

salam kawan-kawan vna!
mungkin entry ni akan buat korg2 berasa aq kelihatan jakun
atau terdetik nak cakap "ek eleh poyonya" dkt aq setelah habis membacanya.
as usual terpulang kpd pandangan or persepsi anda.

Almost 1year and 7 month++ aq berblogging
And yes,blog aq tak la sehebat mana
Mungkin org pndg sebelah mata atau mungkin juga org ketawa sebab entry ntah papa
But ultimately,who cares!

Seriously,once aq login blog aq akan berblog walking
melawat blog-blog mereka mereka yg lain tak kisah sama ada blog tu fofular atau biasa2 saja
and besides hanis zalikha & fatin liyana aq suka jugak dekat blog Ayun Ayunar
aq mula kenal blog Ayun masa blog dia tercalon dekat BPM.
seriously masa tu tak tipu ok blog first sekali aq klik utk tgk calon2 yg bertndg dkt BPM ialah blog dialah
tak taulah magis apa ada suddenly mouse terus tekan link blog dia

And seriously saya jatuh cinta sama blog dia
Sebabnya konon2 nak jadi fashionista bab2 menstyle gaya tudung so terus follow blog ayun.
banyak tutorial ayun kasi and girls tak rugi kalau you tgk sbb senang jer cara dia ajar pakai shawls segala bagai la
Dan disebabkan itu aq ada tulis entry pasal si ayun ni.entry dia ialah " Ada Apa Dgn Style "
Niat hati sekadar nak share ngan followers yg lain about blog Ayun ni so tulis la
Dan tak di sangka-sangka Ayun baca entry yg ditulis ni and dia siap kasi comment.


Gila la.macam tak percaya.Gosok-gosok mata kot2 masuk habuk.
lap-lap screen laptop mana tau labah-labah buat sarang.tak percaya punya pasal.
tgk la apa aq comment balik.haha.teruja habis.
sapa cakap aq pandai-pandai edit comment kat atas tu aq cepuk kang!!
amboi-amboi.

Lepas tu tadi aq baru terjah blog Ayun ni.Dia ada post abaout tutorial make-up
dah abis tgk aq pon bukak la blog aq
Guest what?
Ayun datang visit blog aq lagi weyh.haha.terus adrenalin laju!
masuk ni dah 2X dia datang singgah blog tak seberapa ni
mcam mana aq tau?
ni dia buktinya......

and again,speechless!

Dear Ayun Ayunar,
vna mmg adore your blog!
talak kedekut ilmu nak share info about your style.
vna mmg adore your style.
Anggun & feminin.
TQVM Ayun sebab "Drive Thru" blog vna yg tak seberapa ni
kahwin nanti jgn lupa jemput k ;)
haha :)

kawan-kawan yg berminat utk belajar bab-bab fashionista blog ayun ayunar blog paling sesuai utk di kunjungi.
take care you all
sorry kalau rasa jelik dgn entry ini
and TQVM juga to my followers.Love every single of you!muah muah.

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman



10 comments :

Diya Edhayaa said...

thniah utk vna.. blog ayun mmg best pn.. ske gn style die..

btw, kamu dah ditag utk join cntest kt blog sy..
join yuk! =]

.vna erman. said...

owh,contest apa eh?

Maizatul Akma said...

sukew la tu vnin hehe :) blog hang pon makin besh jewww!!!

.vna erman. said...

yes mai,
gila tak suka
eh tak buleh lawan hg lg laaaa...
blog hg lg mantap rentap gitu!

Maizatul Akma said...

mandai je. tampo nak??? hehehe <3

eh jap, pesal aku eja nama hang cenggitu? ngeh ngeh vin laaa :)

.vna erman. said...

eleh mai,malu2 plak.
blog semakin diva.
turunkanlah ilmu tuan hamba buat patik wahai permaisuri anggun!

Maizatul Akma said...

vin, jom join contest :)

.vna erman. said...

malu la weyhhhh.
aq bukan santek pon mcm kau!

Maizatul Akma said...

banyak cekadak lah kau cantik hehehe. kan irine cakap, salah satu cara menambahkan follower dan jadik faymes cam dia, kena masuk contest. alaaa, aku rase ni sekali seumur hidup je kot aku masuk. theehee lantak ah muka hodoh ngahaha

.vna erman. said...

serious dowh rasa mcm malu nak masuk...hahaha...then lg 1 aq xphm cm nak join in....