Thursday, December 30, 2010

Bila Harimau Mengaum haaaa ambik kau wahai Garuda!

salam kawan-kawan sume :)

Hari ini,header paper Utusan Malaysia besau punya tulis
"Tabik Malaysia"
Harimau Malaya juara Suzuki AFF!
yeah,Safee Sali dinobat penjaring terbyk!
PM isythihar Jumaat cuti umum!
and statement paling I suka
Khairul Fahmi penyelamat Malaysia!!!
haha ;)cari cpt kat mana statement tu tulis.Sapa dulu nmpk dia bijak!
hoyeeehhh...

Fyi,cik vna erman ni mmg buta tuli bab2 bola so mmg buang tebiat gila bila tiba2 tulis entry psl bola
weyh,weyh ni vna erman tulis jgn ragu-ragu lagi.
Disahkan halal weyh!

Smlm,satu Malaysia bersorak gilang gemilang sebab pasukan Malaysia menang.
Dan sbg salah seorg rkyt Malaysia yg begitu patriotik,eh begitu patriotik ke?Mestilah weyh.
gila hebat Malaysia.congratulation Malaysian Football players.Good job guys :)
Sekali Harimau Malaya mengaum haaah,ambik kau bye2 la Garuda ;)

Bila bangun pagi2 ini status kat FB sume terang tang-tang berckp psl bola.
Lepas tu ibu-ibu bapa-bapa bersorak girang sebab Jumaat cuti.hoyehhhh!
tak ketinggalan rakan-rakan blogger sume siap post kat FB psl new entry ttg bola.
tak boleh jadi ni karya artistic vna pon harus ada cerita bola weyh.

Memandangkan smlm berkpg dkt rumah tok aq sume tgk bola maka tiada choice lain dgn aku2 yg xminat bola pon tertengok la jugak.
Lepas tu xkenal players bila org ckp "weyh,weyh pass la bola tu kat "tut",apalah kau tendang bola mcm ni oi "tut"....ber"tut"-"tut" la kat blog kan bila players Malaysia sendri pon tak tahu nama.malu vna malu weyh!
Bila org sibuk-sibu jerit GOL!!!
aq dok sibuk sapa-sapa2 kasi gol?Nasib abg aq xcepuk pala aq kan.
Bengong bebenor2 bab2 bola ni.

Biar pun aq bengong tahap cipan bab-bab bola sekali sekala tgk bola nak-nak Malaysia main apalah salahnya kan.nak-nak penjaga gol gila cekap tangkap2 bola berserta wajah yg kacak bergaya.cewah!
eh tak2 dia dah berpunya.bahkan ciap awek dia ada blog lagi Elia: Short & Sweet
gila famous terus blog dia.

so,apa aq boleh ckp Malaysia Boleh!
proud to be Malaysian.
that's all la kot nak ckp.Bila ckp bab bola aq mmg selalu terkedu & terngaga tak tahu nak ckp pape.
Last but not least,majulah sukan utk negara.
Piraaaahhhhh la kau vna bersukan pon gila liat.koku pon 40x tukar selagi course registration tak tutup.
adoi, :)

i'm born to be the writter and you are born to be my readers.
much love,vna erman



3 comments :

~aniz~ said...

terbaik smlm!!! fahmi mmg best!! plyer sume superb!! huhu...btw,ko mmg tuko la ea?

~aniz~ said...

terbaik smlm!!! fahmi mmg best!! plyer sume superb!! huhu...btw,ko mmg tuko la ea?

.vna erman. said...

weyh weyh hati2 puji fahmi
dia sudah berpunya

yup,tukar laaa