Thursday, December 23, 2010

Kenapa Saya Suka Magazine?

salam kawan-kawan sume :)

sebelum pape Congratulation my dear sister, erleen erman
u have done ur very best,6A 2B
well done.try ur very best during SPM dear.
love loads ;)

Berbalik ke entry kali ini.eh eh dah dua kali buat entry "kenapa2" kan
nmpk tak betapa tak creative lgsg!haish.

KENAPA SAYA SUKA MAGAZINE?

PERTAMA:
there's a lot of information,tips,gossip that you can gain.
EH btul la.


KEDUA:
menyahut seruan kerajaan yg bersusah payah gigih buat kempen membaca bagai.
haha,tiba-tiba teringat kena buat NILAM masa time2 sekolah dulu2.


KETIGA:
boleh cuci-cuci mata dgn tgk latest trend sambil terlopong meleleh airliur sebab takdak duit nak beli :( 


KEEMPAT:
sbg peneman dlm bas bila naik bas sorg2 rasa ketaq2 bila tgk mamat-mamat indon menakutkan naik
Justeru,magazine boleh di jadikan back-up utk tutup muka
or boleh jugak jadi senjata utk bantai orang andai kata kene serang.dush,dush haiyakkkkk!


KELIMA:
Ini sebab yg paling UTAMA kenapa saya suka magazine
Sebab cover girlnya ialah LISA SURIHANI


haha,latest magazine yg aq beli ialah Cosmopolitan semata-mata lalu depan kedai News cari-cari magazine best ternmpk cover girl Lisa Surihani terus beli tak pk2 pnjg padahal sebelum ni xpernah lgsg baca Cosmopolitan.penangan Lisa Surihani punya pasal.

How I wish I could become like her.

But then it just a dreams.


Seriously skrg aq mmg addicted gila-gila punya dekat Lisa Surihani.
nak tgk dia pakai baju pa.Lepas tu terjerit2 kat Mak aq nak buat baju mcm dia.
haish,tak dpt jadi cantik mcm dia dpt otak mcm dia pon jadilah.
yeah,yeah azam 2011 nak jadi lebih tekun supaya pandai mcm Lisa Surihani.
konon jer niyh!

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman

14 comments :

Eja Haija said...

me too love lisa !

.vna erman. said...

vena adore sgt die..

ada mokhtar said...

suka sangat kat lisa.. really cute! =)

Najmi said...

aah kan vna, lisa ni dah ler cantik pastu pandai pulak tu.. he3.. dia pelatkan???

n i k l i s a said...

lisa suka lisa jugak.
eceh promot name same.hehe

M Naz AR said...

she's gorgeous,indeed.
but the inner beauty won't last forever la... but then, aku terpikir tentang blogger cantek2 nie.. forsure popular kan. hehe

.vna erman. said...

yes,really really cute
beauty with brains

haniz said...

love those magazines too.. thanks for dropping by my blog..
hope to see you again there..

hanizeyecandy

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kak yanie pun suker baca majalah EH!

chantek nye lisa....

.vna erman. said...

lisa mmg cantik sgt2

Amirrah Zawani said...

sya pun minat lisa surihani.. cantik sgt kan :D

.vna erman. said...

yup :)

lynn angel said...

Lisa yang cantik!!! sy peminat kipas susah mati dia tau.. :)

.vna erman. said...

vna also peminat setia jugak!