Tuesday, December 28, 2010

Mintak Tolong Boleh?

salam kawan-kawan :)

Nak mintak tolong & jasa baik korg boleh?
Tak kira my followers,anyone yg terjah kejap-kejap or sesiapa yg membaca
Nak mintak tolong korg2 semua doakan yg baik2 utk member baik vna
mereka sedang di uji.

Smlm,dpt call from Aniz,dia inform ayah dia masuk hsptl.Seriously terkejut sangat2.Ingatkan ayah dia getting better tp x sangka pulak jadi mcm ni.You all boleh tlg doakan ayah die cepat baik tak?
Jasa baik korg sangat2 dihargai & insyaallah Allah jer mampu balas.

You all tolong doakan utk Fatin & Dayah sekali boleh?
Semoga diorg kuat hadapi apa yg sedang mereka lalui skrg.
Setiap hamba Allah ada ujian masing-masing.

aq syg sgt diorg2 sbb diorg among VIP dlm hidup aq.
Please yeah doakan yg baik-baik buat mereka.
Tak nak tgk mereka menagis lagi.Semoga mereka akan kembali senyum.
TQVM semua yg membaca & mendoakan buat mereka.

Love,ERFADANIZ :)

i'm born to be the writter and you are born to be my readers
much love,vna erman

15 comments :

lady XOXO said...

Lady XOXO turut doa untuk sahabat kamo ya yang.. insyaallah akan selamat semyanyer... kamo sabar jugak yer...

amin...

.vna erman. said...

TQ sangat2!

black forest said...

salam vna.
black forest here.
salam takziah untuk vna, rakan dan keluarganya.
black forest doakan semoga si pesakit sembuh. insya-ALLAH...
harap anda semua tabah menjalani ujian-NYA. :)

.vna erman. said...

terima kasih byk2!

Rara Nasiha said...

moga dorang akan cepat baik dari segala dugaan yang datang. & moga dorang tabah juga.

MuchuNadh said...

salam...vna..
doakan org lain adalah kerja semua umat islam...
sy doakan semua dugaan yang dihadapi oleh u''ll berempat dapat ditempuhi dengan sabar dan redha...
setiap ujian yang diberikan ada sesuatu disebaliknya...
so tabah hadapi semua yer ok...

.vna erman. said...

rara & muchunadh:
terima kasih beribu2 kasih kawan2!

Fatima said...

lovely pictures!

.vna erman. said...

TQ :)

My MiRa said...

mira doakan semuanya baik2 aje ya.....insyallah semuanya akan ok..

mira here and want to say gud nite and sweet dream for you dear...:)

Ain Atika said...

amin....sama sama kita berdoa ye....

.vna erman. said...

my mira:thanx dear...
ain:terima kasih sgt2!

nora said...

semoga mereka kuat menghadapai ujian dari Allah

"Allah takkan menguji kita lebih drp apa yg kita mampu tanggung"

hasrul hassan said...

Salam .. nice photos .. cantik. :)

http://hasrulhassan.blogspot.com

Didoakan yang terbaik buat mereka ... :)

.vna erman. said...

nora & hasnul:TQVM