Saturday, June 09, 2012

House of Doll by Nur Fazura.

Assalammualaikum,

Kita dah pergi kedai Fazura
wink wink ;)
*angkat-angkat kening*

Nur Erviena & Nur Fazura :)

Ceritanya gini. Abah lately ni busy gila mcm Pak Menteri vna nengoknya. Geram gerger okey sebab takde masa nak g holidays! Kesian dkt Mak asyik duduk rumah jer. Simpati jugak dgn Erleen yg hanya mampu ddk depan laptop tgk Korea series yang kejap-kejap die tersengih-sengih, kejap-kejap gelak kekekekekeke jap-jap nagis over pon ade.LOL!
Tapi serious kesian dgn Mak sebab dah lama die tak jalan2 kan.
therefore, ktorg sepakat memaksa Abah ambik JUGAK cuti last weekend nak g shopping dkt KL.
yes!
kita kasi habis duit Abah.
BIG SMILE :)

Girls days out begin. Vna, Mak, Erleen & my aunt, Aunt Edah memulakan operasi di pagi Sabtu terjah Jln TAR.
yang bestnya Abah tak ikut. ahaks! takde lah kene sound CEPATTTTTTTTTTTTT!
memandagkan Abah tak ikut after settle dkt Jakel & Ariani request dkt aunt. Edah nak jugak p House of Doll, butik Fazura yg baru bukak tuh.
Butik die dkt Jln Telawi 3, Bangsar.

sampai-sampai jer frustrated sebab Fazura takde. tssk :(
tapi,tapi ade staff die sebijik-bijik mcm Fazura buleh?
vna ingatkan akak ke or adik Fazura tapi die ckp die takde kaitan. Tapi ramai yg cakap die mcm Fazura.
serious sebijik kot cume die a bit chubby.
Untunglah muke die sebijik mcm Fazura kan. 
to gegurls yg blom berkesempatan nk g butik Fazura vna ade snap view kat butik die.
ceceececkidaoutttttt ;)



I love every single collection dkt House of Doll tuh.
gila lama nak decide beli yang mana satu.
angkat yang ni emak ckp lawa aunt edah cakap tidak.
pilih colour ni Mak ckp colour lagi satu lagi better, aunt Edah said colour yg tuh dah match.
gila susah nak decide.
lepas dh choose kene bodek Menteri Kewangan.
yes of course Menteri Kewangan Abah ialah Mak
& green light pon dpt maka inilah hasilnya..........
Abah tak tahu. syyuhhhhhhh ;)
peace!


terima kasih Emak.
I love you.Hugs!

much love,vna erman :)

10 comments :

saharinasaharudin said...

price okay x vna? :)

Vna Erman said...

range from rm35++ to rm200++ cam gitulah.erm cam handbag range lain. yg tuh vna tak sure lah yang!

Cik Suriz said...

mahal2 tak baju kat HOD tuh?

Vna Erman said...

Cik suriz: utk t-shirt printed logo tulis House of Doll dlm rm35 ke RM39 cam gitu. erm blouse2 sume tuh dlm rm80 & above gitu klu vna xclap lah. dress rm100above & beg2 vna xbelek harga die lah.

♥nurul♥ said...

mcm mahal je vna.hehe tp cmbest je tgk butik dy,ad muka fazura hihihi

tak ambik gmbr dgn pmbntu kedai fazura ke?@kembar fazura?hehe

NadNod said...

mesti mahal2 kan price range dia? tapi tengok dari gambar pun dah boleh nampak cantik2 collection dia :D

myra abdullah said...

hehe..cm best jee.
nnti nkg usha-usha jelaa..
tak beli boleh tak?
hihii

Rara Nasiha said...

not bad! boleh tahan murah. boleh la terjah nanti :)

Vna Erman said...

nurul:tak ambik. segan.gheee :)

NadNod:cantik awk.price pon nak ckp murah pon x mahal gler pon xla jgk. maybe kat bgsar so die mark up ckit kot

myra:buleh jer :)

Rara:yes2,jgn lupe terjah :)

cik violet said...

perghh perghhh.. da sampai butik fazura. hebatla. :)

oke tak harga baju kat situ? :)