Sunday, May 27, 2012

Thanks to InTrend June 2012.

Assalammualaikum,

Hari Khamis after class QMT terus shoot balik Perak. Tapi tak terus balik Taiping. Vna singgah & tumpang rumah Dayah semalam. Ktorg ade assignment nak kene buat dekat Ipoh. Malam tuh Mak Dayah baik hati nak bawak ktorg g JJ,Kinta City. Padahal hati nak-nak g JJ station18 tapi takpe takde rezeki.
 Hampir-hampir nak membazir duit yang tak berapa nak ade nak beli blouse dkt SEED tapi alhamdulillah dengar kata akal dari kata hati. Dah nak balik masa tuh tapi tiba2 tergerak hati nak masuk MPH nak checkitdoutttttt new magazine.

Lorh! Intrend jer baru ade.
selak-selak & tiba-tiba!
jeng jeng jeng!


hey terkejut pastu terus jerit panggil Dayah.
memang MPH tuh Abah punya kan.LOL!
tak sangke weyh blog picisan ni dpt masuk InTrend.
alhamdulillah.
Ni yg buat lagi lebih bersemangat nak berblogging tau.

Thanks to Intrend June 2012 team sebab review blog vna!
so korang jangan lupe dptkan InTrend June 2012.
cover girlnya Nora Elena :)


to K-Pop lovers isu InTrend kali ni memang buat anda.
pasti korg akan tersenyum lebauuuuuu :)

till then,
take care.
much love,vna erman ;)

6 comments :

cik violet said...

wah, bestnye. glemer blog u.hehe

saharinasaharudin said...

wowww masuk magazine tuu :)

Ayuni said...

tahniah!

hana said...

waaaahh
masuk majalah tu..
tahniah2..
=D

Askrie Hishamuddin said...

Congrats too! Btw, blog Askrie pun ada sekali dalam tu! hehe :) Jemput la singgah blog Askrie.

ツchaMBBchokieyツ said...

Tahniah ye . Bwu td baca majalah inTrend , terus search blog awak . Hihi :)