Tuesday, December 14, 2010

I'm back ;)

kene update cpt sbb nak kuar makan.lapor niyhh :(

salam kawan2.you all sihat tak?hey,tau tak yg aq baru jer balik dari Kedah.
Hureyyyyyyy.Akhirnya setelah 2 kali bermimpi,berstatus kat FB rindu rinduan sama Kedah,tulis entry pasal kenangan2 yg lepas dkt Kedah at last dpt jugak balik sana melepaskan separuh rindu terpedam ni.
Asal separuh?Apalah yg best kat Kedah 2?Jom,teruskan membaca

Kenapa separuh?Sebabnya tak semua tempat kat Kedah,ok focus di sini ialah Sg.Petani yer.
Tak semua tempat2 kat SP tu aq sempat singgah.Yela nyibuk2 nak ikut sgt Abah g meeting kan so jgn nak mengada2 nak request nak g situ g sini.kang cepuk yg kau dpt.
Kedah,actually pada mata kasar,mata anak org kaya mmg nmpk xde apa bnda
But then,kalau pergi Kedah pepatah Melayu msti terkene kat batang hidung korg iaitu
"tak kenal maka tak cinta"
Malas nak cerita lebih2 tapi sapa2 yg pernah study kat UiTM Kedah pasti akan merindui SP mcm aq
Bg menjealouskan kawan2ku  a..k.a ex-classmateku masa Prelaw nak kasi korg tgk gmbr aq pergi makan dekat restaurant favorite ramai restaurant "HotMas"
Seriously,makanan dia Western or makanan local mmg sedap habis.Lepas 2 harga berbaloi & banyak gler.Sapa keluar dari kedai tu perut tak buncit nmpk sgt tak menikmati makanan.
ok la...lapaq ni.Korg tgk gmbr ni korg pon mesti lapar jugak kan kan?
weyh weyh,itu bukan aq sorg jer makan k.
seriously aq sgt recommendkan korg2 kalau pergi SP singgah la ke HotMas
gerenti puas hati.Krew2 Jln2 Cari Makan wajib singgah jugak :)
so,try la k kawan2.Gotta to go!!

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman

4 comments :

~aniz~ said...

damn!! lamb chop k tu???????huarghh!! nk jgk!!

.vna erman. said...

xla...itu grilled chicken chop 2

Bazilah said...

alahai comel je, btw suka gambar kat tingkap tu! haha. just be yourself dear, everythings gonna be beautiful :D

.vna erman. said...

tq dear ;)