Sunday, December 05, 2010

Dia,Zalikha Zamri

salam.

Diiringi orchestra RTM,mari kita ramai2 nyanyikan lagu Happy Birthday buat bdk comel yg bernama:ZALIKHA ZAMRI!
haha,jal terharu tak?terharu tak aq ciap pggl orchestra RTM lagi utk nyanyi lagu bufday kat hg.Gitu!
Yeah,selamat melangkah wlpn tidak redha ke alam 2oTahun
no more sweet 17,sweet 18,sweet 19!
Now,sweetsour 20.eh ade ke?Ade kan jer ;)

you alls sekalian 5disember tarikh wajib terpatri dlm pala otak aq which is my BFF bufday
b4 that 3 things yg wajib korg tahu psl Zalikha Zamri ialah:
repeat2
3 perkara wajib tau ialah:

Pertama:
Dia,Zalikha Zamri
orgnya cantik,secantik hatinya.sincere!


Kedua:
Dia,Zalikha Zamri
orgnya kuat makan!Ngap apa saja asalkan xde bunga cengkih!


Ketiga:
Dia,Zalikha Zamri
Gila2 orgnya
tak percaya?tgk niyh:

percaya tak?kepala hotak dia mmg gler so anyone yg kenal dia mesti akan gelak pecah perut
haip!dia bukan gila erti kata "GILA" dlm kamus ok!
sapa report kat hospital Tg.Rmbtn aq cepukkk org 2 *amaran keras*

Dia,Zalikha Zamri
kawan di saat susah,
kawan di saat senang
kawan di kala wangi
kawan di kala busuk
kawan di kala lapar
kawan di kala kenyang


Dia,Zalikha Zamri
kawan yg buat vna erman gelak tak henti2
kawan yg buat vna erman senang hati
kawan yg buat vna erman happy
kawan yg buat vna erman bahkan org sekelilingnya tak kering gusi :)


Dear,Zalikha Zamri
happy birthday dear
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki mencurah2 hatta boleh la bawak km shopping:)
hoping that all your dreams comes true
Mana tahu jadi Diva Malaysia satu hari kan!
ciri2 dah nampak dah ;)
May Allah bless you always dear:)
Loads love,hugs & kisses

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman

4 comments :

zalikha zamri said...

hahhahahah.. Thank you very much Dear!! hg mmg superb!

Azween!! said...

sgt suka gmbr last tu! :)

.vna erman. said...

zalikha,TQ babe ;)

.vna erman. said...

azween:gmbr 2 mcm unik kan...love that photo 2...