Thursday, December 09, 2010

Ada Apa Dgn Style?

salam.

ada apa dgn cinta?weyh2 bukan la nak ckp bnda lain la.main2 plak korg ni ;)
ok,hari ni kta nak berdiskusi psl ADA APA DGN STYLE?
*berdiskuski*tak tahan!
wink wink ;)

ok,skrg sebut jer style mcm2 jenis style ada.
Ada style nak m'yenangkan,ada style yg menyusahkan,ada style yg m'yeksakan,ada style yg faboulus
so,tepuk dada tanya selera :)
semua benda berstyle skrg termsukla kereta,rumah hatta bottle shampoo pon da design & style yg unik tau!
so,focus entry kali ni aq nak berckap psl style FASHION!
I LOVE FASHION!!

Ok,tipu la kalau aq ni fashion designer but then aq suka follow bab2 fashion sume ni
tapi takdak la stylish tara mana.....
Mula berjinak2 merpati selepas sekolah la sebabnya masa sekolah kau nak berstyle2 Mak aq humban dalam laut.so msa sekolah2 comot jer :(
lepas sekolah baru dpt light green kalau agak2 nak konon2 berstyle la kan
Lepas 2 berkawan2 then belajar2 la jugak bab2 style ni
Skrg aq sangat dan tersangat la gila dekat Shawls
MasyaAllah,gadis2 kat luar sana especially yg bertudung skrg mcm boleh bankrup sbb gler bapak banyak jual shawls yg cantik2,mcm2 design,mcm2 colour.OMG!
Kalau dulu masa time2 aq belajar kat Asasi haaaaak ambik kau pantang tgk kasut
But now,pantang tgk shawls dah tergedik2 bukak beg duit tgk ada duit tak nak beli shawls.
Serious,fashion shawls skrg mcm trendy gler
Sumpah,dah beratus duit aq terbang ntah ke mana2 sbb beli shawls
Ada yg pakai sekali,ada xpernah pakai lg,ada yg masa beli nmpk cantik dah beli alamak,so kasi jer la kat org2 yg nak drpd terperuk dlm almari sampai boleh meletup almari kan!

So,dah gila meroyan beli shawls mcm bosan plak kalau asyik yg lilit2 biasa2 ni kan
maka cuti sem ni aq merajin2kan diri search tutorial cara2 style nak pakai shawls
And salah satu blog aq jumpa dia bg video tutorial ajar nak pakai shawls ni sume
Tak kira shawls apa korg nak sume dia ajarkan pakai.
Owner of that blog pon mmg lawa and style gler!Adore her style very much!
Sambil2 tgk sambil2 2 aq try2 buat.Ala boleh laaa....
so,aq just nak share info dgn korg kalau nak tau cara2 pakai shawls yg menarik terjah la ke blog ni:


Seriously style die pakai shawls mmg cantik,menarik & colourfull sangat
Tak percaya?
Ni aq pinjam header blog dia nak tunjukkan antara cara2 dia pakai shawls.
Photo credit to Ayun Ayunar!


so,itu jer aq nak share ngan korg
Aq nak smbg balik follow tutorial2 dia bg konon2 nak wat style lain la bila lilit2 shawls ni
Jgn sampai terjerut leher sudah
sharing is caring

i"m born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman

2 comments :

aYun said...

TQVM vna :)
Nnti ayu feature blog vna pulak yea :)

.vna erman. said...

ayun:Ya Allah tak percya you sudi dtg terjah ke blog vna...Tq tq tq