Wednesday, January 05, 2011

Kan Dah Cakap Susah Nak Update!

salam kawan-kawan sume :)
At last,dpt jugak update.Adoiiii,broandband yg hampeh!

Memulakan entry dgn mengucapkan ribuan terima kasih buat semua yg mendoakan utk kawan2 vna especially buat ayah Aniz supaya cepat sembuh.
Tapi Allah lebih menyanginya,ayahnya telah kembali ke rahmatullah pada hari Ahad,2.Jan.2011.
Spnjg hidup arwah,vna pernah jumpa dia 2 kali kalau tak silap.First time masa pergi ke JB holiday kat sana. Seriously ayah dia tersangat peramah & seboleh-bolehnya nak ktorg happy masa datang rumah Aniz.
And seriously masa pergi JB mmg enjoy gila!
2nd time,masa last sem wktu pendftrn aq sebilik ngan Aniz so time tu fmly dia hntrkan ke Shah Alam.
Rasanya 2 kali tu jer kot pernah bersemuka dgn arwah.
Buat Aniz & fmly,salam takziah.Kuatkan semangat.

Utk kali terakhir,sama2 kita doakan semoga roh ayahnya di cucuri rahmat & di tmptkan di kalangan mereka yg beriman.
Al-Fatihah.

Tutup cerita sedih.Hidup mesti di teruskan.
Sem 2,owh yeah belum apa-apa lagi rasa mcm ada satu besau hempap atas kepala.
Ya Allah,lagi 4 bulan nak melalui semua ini.Lagi 2 tahun setengah nak berdating ngan buku-buku sebelum Ijazah menjelma.Seriously, I don't know how to face all this challenges.
Memandangkan sem baru bilik pon bertukar baru roomate dari seorg jadi 3org so nak kene build chemistry semula,itu suatu cabaran jugak.
Bila Aniz terpaksa stay rumah sewa,bila mana Dayah terpisah bilik ke blok lain,itu suatu cabaran jugak.
Bila mana sebilik dgn Zaliq berjiran dgn Kak Syu,itu suatu cabaran jugak  sebab mereka di kalangan briliant ;)
Cabaran,cabaran,cabaran (;

As usually bila tension apa lagi kita keluar la.
Bila PTPTN menjelma,ATM xpernah lengang.
cabaran jugak tu sebeb kena beratur lama dgn bebekalkan kesabaran.
Bila pergi keluar ada sales,cabaran jugak tu sebab konon2 nak simpan PTPTN sebab tak nak salah guna.
Konon-konon akan tetap jadi konon-konon.

Tapi,beli yg mana perlu buat masa skrg ok!
Hoyeahhh,nafsu shopping boleh di bendung2 lagi.
Cuma ada la yg tak dpt di tapis terbeli la jugak.
kalau tak shopping even ckit2 bukan vna erman la kan.
;)

Anyway,smpi sini dulu.entry akan dtg tak tau lagi bila nak menyusul sebabnya line mmg lembab mengalahkan anak kura-kura belajar jalan.
take care ;)

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman

3 comments :

Diya Edhayaa said...

vna kne tag join GA..
jom2.. :D

Siti Safiyyah said...

takziah buat keluarga arwah..semoga tabah..

em, kite same la vna..agak sukar gak la nak kawal nafsu shopping ble duit ade kat tangan..haha :)

.vna erman. said...

TQ safiyyah....

shopping,owh mmg wajib!
;)