Tuesday, January 11, 2011

Shopping Therapy

salam kawan-kawan sume :)


Weyh,weyh sem 2 baru start azabnya dah mula terasa!
Semua lecturer sakan menunjukkan taring masing-masing.Hari-hari nak mengaum.
Lecturer,ibarat artis fofular demand itu demand ini reject itu reject ini.
Ok fine,Abah ckp itu adat org belajar.
Kak Syu kasi tips kalau nak success jgn selalu merungut.
Hai la vna kan Mak kau dah pesan buat sesuatu jgn suka merungut nak jugak org lain ckp baru nak dgr
Insyaallah,lepas ini kurangkan sesi merungut.Boleh ke?
Musykil ;)

So,bagi mengurangkan stress antara therapy yg aq aplikasikan ialah
"Shopping Therapy"
Hoyeehhhhhhhhhh.....

Last Saturday,last min plan aq,Dayah & Zalik pergi The Curve.
Sememangnya aq telah di kurniakan oleh JPJ lesen full namun demikian kereta takde plus macam lah kau expert sgt vna nak drive.Elok-elok boleh grad kang masuk alam bazakh.
Jom la sahut seruan kerajaan gunakan public transport.Jimat minyak,kurang carbon dioxide!


Bila dah sampai,gila teruja nak berphotoshoot.
Owh yah,jurukamera rasmi saya ialah Dayah Junaidi.Eventhough ktorg belum ada lg rezeki utk memiliki sebuah DSLR hanya mengunakan Canon biasa tapi sentuhan klasik,ececeh mcm make-up!
Sentuhan klasik Dayah menjadikan gmbr2 aq sangat lawa!
Awesome babe ;)




.Street Market.
Gila,boleh muflis kot!




Seriously kat sini ramai kot org.Yela nama pon weekend.
So tebal-tebalkan muka jer r kalau nak jugak photoshoot kan!







Setelah buat kawalan & belanjawan,serious ke kau buat wahai vna??
haha,sendri pk & renung-renungkan lah sendiri.
Hehe,puas jalan2 kat The Curve sampailah ke Tesco akhirnya tercapai la jugak nak beli satu dress putih labuh dgn harga yg berpatutan.Ikutkan banyak benda nak kot.Tapi saya bukan anak bank gabenor negara.

Ok,that's all la entry kali ini.Sementara line internet masih dlm kondisi yg memberangsangkan baiklah segera publish entry.

Later ada lagi kisah Photoshoot 2 ok,Tunguuuuuuuuuuu ;)

i'm born to be the writer & you are born to be my readers
much love,vna erman

7 comments :

micah aje said...

that's my therapy too...puas bila dapat mmbeli walaupon duit dah takdak....
~ngeeee

Maizatul Akma said...

cun siot...jeles weh. aku tak pernah langsung dapat snap pic gune dslr sob sob sob :"(

.vna erman. said...

micah;hehe ;)
mai:xde cun mane la weyh...yg ni pon x snap ngan dslr...camera biasa jer pon

.vna erman. said...

micah;hehe ;)
mai:xde cun mane la weyh...yg ni pon x snap ngan dslr...camera biasa jer pon

.vna erman. said...

micah;hehe ;)
mai:xde cun mane la weyh...yg ni pon x snap ngan dslr...camera biasa jer pon

cik violet said...

wah..mcm dslr la..hehe

Mainur Hasnah said...

nic pic... pandai pose..dressup pun smart je...