Sunday, January 23, 2011

Bersalji Di Shah Alam.

salam kawan-kawan semua :)

Pernah dgr or tgk cerita Bersalji di KL lakonan Qi Qusyairi kat Astro Citra tak?
Yg GF dia mengada2 request andai ada salji dkt KL GF dia xkan tinggalkan die tu
Then Qi pon gigih la buat experiment sampailah terhasilnya salji dekat KL but then last2 tetap jugak GF dia tinggalkan dia.Pity him.

Kalau aq nak request nak salji dekat BF sendiri ntah zaman bila ntah nak ada kan.BF pon tak terjumpa-jumpa lagi.
Semlm,22 January bertemankan dua jelitawan Malaysia Zalik & Puah ktorg merayap ke Bkt Cekarah.
Ini dia dua jelitawan yg di maksudkan.

Sebelum bercerita lebih lanjut ada insiden yg kelakar berlaku
Yeah,saya tersalah bukak pintu kereta org lain suddenly pemilik kereta tu mcm tercengang bengang sebab kereta tu milik couple.Haha,sorry brother & sisther saya SUMPAH tak nmpk.
Yeah,dua jelitawan di atas mmg non-stop gelak,gelak & teruskan gelak saya.
Yeah,smlm mmg merapu kerapu sgh
Maka saya pasti insiden ini pasti akan terus terusan di ukit2 sbg bahan anjingan.
Tak mengapa saya redha :(

Cerita di teruskan kembali kpd kisah di Bkt Cerakah.
Kalau org Shah Alam mesti ckp ek eleh Bkt Cerakah jer pon kau pergi nak kecoh-kecoh
Ek eleh masalahnya saya bukan org Shah Alam pon so kalau pergi mesti lah mcm perak perak kan.
Well,never mind.

Dekat sini kawasan yg sesuai utk bersantai2 dgn family,beriadah sbb ada cycling,paintball and etc.
tapi di sbbkan kami smua ini bukan di kalangan yg mengamalkan cara hidup sihat so ktorg cuma pergi rumah 4musim.Apa tu?
kat situ ada satu rumah ala tak besaq mana pon but then dia bermusim which mean kalau kat oversea musim sejuk so kat situ pon musim sejuk la kalau tgh musim bunga maka berbunga la jugak.
Nasib ktorg baik sebab hasrat nak merasa winter tercapai.Weyh gila sejuk weyh.
Betul la org cakap kat oversea sejuk sampai ke tulang
Suhu kat situ -2 darjah celcious.
ha,kau bygkanlah betapa sejuknya.




gila syok cakap keluar2 asap mcm kita selalu tgk dlm cerita orang puteh tu kan
Ktorg berazam utk datang lagi di musim akan datang.Coming soon musim bunga pulak
:)

Lpas spend time dkt Bkt Cerakah ktorg proceed g tgk movie dkt Bkt Tinggi,Klang
Owh,cerita lain nak tgk tapi cerita lain yg pergi tgk.Yeah bila semua org ckp Khurafat best,Khurafat seram Khurafat menarik mestilah adrenalin pon melonjak-lonjak nak tgk kan.
sampaikan Pu yg xsuka cerita Melayu pon tgk jugak.Yg aq ngan Zalik tak pernah2 tgk movie scary pon tgk jugak.Semua sbb takde cerita best lain kat wyg.
Overall kalau tanya best ke tak erm boleh la which means lain dari yg lain la dr cerita2 hantu Melayu kat Malaysia before2 this.Cuma aq penat+pening sbb keje lain xdak tutup mata memanjang jer kan
Ok la terbang lah RM14 BEGITU SAHAJA!

Utk tidak menipu pembaca-bacaku minggu ni sya masih membeli biarpun sedar diri yg duit actually xde
Tapi bila Vincci buat kasut idaman diskaun sampai tinggal RM25 gila kau takkan nak lepaskan peluang begitu sahaja.Maka ketiga-ketiga budak ni sama-sama membeli kasut yang sama pattern yg membezakan hanya saiz dan warna sahaja.

TERBANGLAH LAGI DUIT KAU VNA!

i'm born to be the writter and you are born to be my readers
much love,vna erman




8 comments :

Siti Safiyyah said...

takpe vna..saya pun tak penah pegi bukit cerakah..so kite geng! yeayy..eh eh beli kasut baru?? upload la masuk dlm blog..nak tengok..*mata bercahaya tanda pengharapan* hahaha ;)

Entry Terbaru : Lega masalah dah setel :)

.vna erman. said...

safiyyah:suppostly nak upload tp tulah internet mcm hampeh jer...later ok!

Ayuni said...

dlu pnh gi saner....

Maizatul Akma said...

asal omey omey sangat hang ngan zalik woih !!!

.vna erman. said...

jal jer omey2..

zalikha zamri said...

vna lagi hotttttt! aku biasa2 tembammmm jaaaa!

~aniz~ said...

wiii..hg dok bli kasot ape?????

.vna erman. said...

hehe ;)
ade laaaaa