Saturday, January 22, 2011

Saya Peminat Tegar Faizal Tahir

salam kawan-kawan sume :)

Weekend bgn awal?haha awal sangat!Bukak laptop manfaatkan HotSpot yg lg bguih drpd Berukband.Mmg beruk manyeh btol!
Ada happy news nak share ngan you all.

Smlm,hari yg meletihkan.Search tiket nak balik kpg during mid term break.Fine,kat Shah Alam ni mmg ramai org Taiping smpikan licin licau sume tiket2 nak balik Taiping.Fine.
Nak meraung pon ada weyh bila tau tiket xdak.
TQ to my darlings Fatin Hussin yg sudi drivekan Mini Cooper miliknya utk bawak aq pergi KL Central.
At last tinggal tiket shuttle train jer ke Ipoh.So terpaksa skip class Jepun kalau tak sambutlah aq raya cina sorg2 kat Shah Alam ni.
kene turun Ipoh pon turun jer la later Abah pick up kat sana jer la as long aq xnak ada kat Shah Alam.
gila homesick weyh

Bila balik hostel,eh bunyi mcm bdk sek menengah.
Upgrade ckit,bila balik ke kolej kediaman eceh ceh bunyi mcm up la ckit kan
Aduh,cik Tour Manager kita sibuk bercerita sal trip project ktorg
Alorh lorh cian kau kan Dayah manyak mende nak kene pk.
Takpe2,itu terapi utk kau kuruskan badan.haha
Minah ni mmg stalker terpantas & terhebat kat Malaysia mungkin juga seantero dunia.
Tengah dia bz nak search & siapakn proposal yg aq pulak start tarik selimut nak lelapkan mata yg berat dah berkati-kati lepas tu dia cakap FT on9.Gila la weyh terbelahak eh tak tipu terbeliak mata celik luas-luas dgn harapan dpt mata yg bulat mcm Heliza.eh tak ckit pon tak menjadi mata macam dia.


Gila la weyh.Aq mmg peminat tegar FT weyh.mana mungkin aq lepaskan peluang keramat ni
Yeah,15 min FT berharga gila buat semua fans fanatik fanatik fanatik *bunyi lagu KRU*
Dayah yg suam-suam kuku pon sama gedik nak jugak mengoment FT kan
hah,gedik sangat kau Dayah!

Lepas aq dh gatal2 menCOBA nasib mengoment dgn harapan dlm hati
"mintak2 FT reply,minx2 FT reply"
Lepas tu terus sign out pulangkan laptop Dayah sebab on9 pinjam laptop dia kan
Suddenly dah nak terlelap Dayah jerit mcm nak kasi signal kebakaran,kebakaran tapi tak kebakaran pon.
Tu dia hiperbola fishcake btul!
Terjaga,pening-pening lalat rasa nak telan Dayah nasib aq bukan ular sawa jer
Ok fine dia jerit sbb FT reply comment dia.


Tipu la kalau tak jealous kan.Tipu la tipu la sekali pon aq menafikan.
Takpe takpe tdo lagi baik.

Bila bgn pagi ni on9 suddenly notification ckp Faizal Tahir comment on his wall post
Weyh weyh Faizal Tahir comment balik!!!!


Gila weyh FT cakap mcm tu kat aq.Mahu tak seronok rasa mcm terbang ke awang-awangan jadi bidadari bersayap mcm pari-pari.Gila happy aq weyh.
Haha Dayah saya tidak jealous lagi.

Mostly FT reply comment fans fanatik fanatik fanaaatikkkkk dia.
Pada aq walaupun ramai jugak yg meminatnya tapi ada juga yg tak suka kan dia
Tapi FT sememangnya di lahirkan utk jadi anak seni yg bermutu & bakatnya mmg terserlah.

Dear Faizal Tahir,
Saya Vna Erman mmg akan sentiasa terus dan terus dan terus menyokong kamu sampai ke saat FT akan bersara nanti.But then please la jgn bersara.
All the best in your carrier.
May Allah bless you and your family.

i'm born to be the writter and you are born to be my readers
much love,vna erman




2 comments :

~aniz~ said...

hahahahha...dasat!!!! congratz!!! heheh

.vna erman. said...

TQ dear!