Thursday, July 21, 2011

Ku Pinang Kau Dgn Bismillah.

salam my beloved friends :)

Kalau satu hari ada orang ckp mcm ni kat aku kan:

"Ku pinang kau dgn bismillah"

OMG, sweetnyaaaaaaaaaa :)


Dalam banyak-banyak tajuk lagu sepanjang hayatku seriously tajuk lagu nyanyian Ungu ft Rossa ni yang paling sweet aku rase. Not really sure ni lagu baru or lagu lame.

Atas restu Allah ku ingin milikimu,
Ku berharap kau menjadi yg terakhir utkku,
Restu Allah ku mencintai dirimu,
Ku pinang kau dgn bismillah......

So jejaka-jejaka di luar ada options lain selain guna ayat "Will you marry me"? boleh replacekan dgn "Ku pinang kau dgn bismillah". Lebih Islamik & sweet kot ;)

Anyway I have 2 more years to go sebelum grad dgn jayanya Insyaallah. Lupakan dulu buat sementara ku pinang kau dgn bismillah ok!Layan lagu xpe xde masalah :)



love & hugs,vna erman :)


4 comments :

saharinasaharudin said...

agree.lagu tu mmg sweeeeeeet :)

oops! Cik Tika said...

wowwww!!!! tika nk gak cm tuh! ^_^

Nur Syazana Mohammed Sani said...

auwwww >< memang sweet ,. teringin pulak nak ad pakwe ,. heee

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-blogger-1-malaysia.html

.vna erman. said...

saharina: Kan...

Tika: jom kte doa sme2 moge2 dpt meras cm tu

Zana: Tipu lah xde pakwe lg!