Sunday, July 10, 2011

The hardcore fans of FT.

salam my beloved friends :)

Kalau tengok tajuk pon dah tahu aku nak cakap pasal pe kan? Nampak sangat aku lgsg tak reti nak buat kezutan or surprise.

Al-kisahnya aku on9 FB dan kelazimnya aku suka nak pergi "menganjing" kawan-kawan aku terutamanya Dayah. Serious wa cakap lu menganjing orang itu memberi kenikmatan yang tak terhingga :)
Sebelum tu korg tau ke apa itu "menganjing"?

Lepas tu ntah mcm mane aku tergerak hati nak bukak news feed then aku ternmpk comment FT berbunyi begini :


And aku pon takkan lah nak lepaskan peluang kan. Oh ya, mase aku nmpk comment ni die 1minutes ago belum lagi 45minutes seperti tertera di atas:

ANDDDDDDDDDDDD...........tak smpi beberapa mins FT reply balik!


Tipu-lah kalau lah aku tak senyum lebau kan :) :) :) :)

Aku raselah kan FT dpt firasat yg aku ni mmg the hardcore fans die sebab tulah every comment yg aku hntr kat die sume ber-reply! Statement bajet dah berpuluh kali kau chat dengan die. Baru dua kali jer kot!Kire dua kali aku post dua kali dpt reply?Hebat tak? *unsur riak yg jgn di follow*

Anyone here Rockensteiners club too like me? Tips untuk korg dpt reply drpd FT ialah rajin-rajinlah terjah fan page die and tengok comment die bagi. Kalau tertera "FT" kat hujung comment tu means FT tgh on9 la then kalau die ckp nak chat dgn kte means cepat-cepat la drop by wall die yer!

Dayah Junaidi bila kau nak bawak aku pergi jumpa FT lagi?

love & hugs,vna erman :)



2 comments :

Fairus Sabran said...

memang peminat tegar =)

.vna erman. said...

hg mcm xkenal ngan aku kan fai!