Sunday, July 10, 2011

Sekali Lagi selepas 10hari.....

salam my beloved friends :)

Semenjak cerita ni main kat panggung hari ni lah baru aku berpeluang utk pergi menengoknya. Kata the hardcore fans of Lisa Surihani mesti la kene pergi tgk kan.


Walaupun lambat drpd fans yg lain tapi aku rase tak rugi kot tengok lambat drpd org lain. Sebabnya aku tak perlu beratur panjang kat kaunter then frust bila ticket habis. Tak payah la kene tengok aksi-aksi loving loya tekak psgn bercinta tak hingat dunia wat drama dua tiga babak kat dlm panggung. Tak perlu dengar suara-suara org bercakap-cakap macam die tuan director cerita.

Bila tengok lambat orang pon tak ramai. Kalau nak menagis teresak-esak meleleh hingus pon tak ramai orang nampak. Boleh feel lagi movie tu dengan aman & jaya :)

Seriously cerita ni memang aku kasi 5STAR :) :) :)
Bukan sbb aku the hardcore fans of Lisa Surihani terus nak kasi 5star tapi cerita ni memang superb best & totally touched.

I Love Lisa Surihani
I Love Shaheizy Sam
I Love Mia Sara Nasuha
&
skrg mcm terminat dgn Bront Palarae :) :) :)

Good job Sekali Lagi team!

love & hugs, vna erman :)



3 comments :

Miss A said...

alah,Miss A pun nk tgk gak...huhhh T__T

.vna erman. said...

Miss A : go and catch up laaaaa...

Azlina ishAk said...

blm berkesempatan nk tgk...=(