Saturday, May 14, 2011

Cuci Mata Bersama Scha Alyahya

salam my beloved friends :)

Almost semggu semester break. Sepnjg semggu ni jgk lah vna mengqada masa-masa terluang dgn membuta.zzZZZZzzzzz.Layan Maharaja Lawak dkt Astro Warna smbil terbahak-bahak tgk Jozan.Yeah I love Jozan!Tak ketinggalan drama series Awan Dania. 

Bercerita psl Awan Dania,ada something yg buatkan vna nak tgk this drama series. Ape ke bendenya eh?
Yes, I love to see Scha Alyahya dress up! Gila stylo kot pada vna la. Tak tau la apa kte korg. Everyone have their own opinion and taste. But for me Scha dlm Awan Dania series 3 mmg stylo habis. It looks simple but still WOW! Yeah,other factors kalau dah cantik pakai apa pon cantik kan.

Antara style-style or dress up Scha yg looks cool to be follow ialah:


Why I love this style? First, I love her boots. WOW!
Lepas tu lepas tu tak tahu nak ckp pe.I ADORE IT LA :)

Ok,the next style is the most style that I love.

I grab this photo from Scha's FB. Sorry Scha. But then I tak buat apa2. Just pinjam and nak share with my dear followers that I love ur style.Gila kentang fabulous nak mampus kot. Ada a few people yg mcm comment2 dkt bawah ckp suar Scha kelakar. Adalah beberapa2 org BUTA FASHION kan yg ckp mcm tu.
Come on bro & sista. Google ckit Hana Tajima. Sure korg akan jumpa sebijik style mcm ni. This is trend bro.
Suka jugak sama kasutnya :)
SUMPAH SGT SUKA STYLE NI.GORGEOUS!

Vna ada try to search more pictures kat Google mana lagi style menarik Scha dlm Awan Dania yg vna suka but then xdelah. Senang cerita korg tgk la the series. Oh yeah, next picture ni rsenya takde dlm series but still i love her style.

Nak pinjam gmbr Scha ni nak hntr dkt tukang jahit suruh buatkan :)
Boleh jer kan beli yg dh ciap tapi tak mau lah. Kang tak kene ngan bdan sndiri. Terpnjg la terpndk la ter ter ter yg lain. Mak ckp g tempah senang ;)

Ok skirt die yg ni pon lawa jugak.
Die simple jer.Tak serabut bebenor. Kalau nak tempah kene buat labuh la. Kte kan bertudg so adjust-adjust la.

As a conclusion, I will make sure that every Monday 9.30 dah get ready dpn TV nak tgk Awan Dania.
Sebab nak tgk style apa lg yg Scha pakai :)
peace everyone!

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman


3 comments :

Cik Ila said...

Tmbh lagi 1 point,kalo org kurus,pakai apa2 pun,mmg cantik.hahaha

HaNa HoNeY said...

ala...scha memg chntek dress up dier
dah la kurus
ahh..jeles tgk
^_^

.vna erman. said...

cik ila:yup2 betul2

hana honey:setujuuuuuu