Wednesday, May 11, 2011

Jatuh Cinta Dgn Khuzairi :)

salam my beloved friends :)

Bak kata Kak Syu (a.k.a classmateku) tak pernah jumpa entry kat blog Vna Erman cerita pasal jatuh cinta hati berbunga-bunga ke?Frust menongeng-nongeng tertungging hentak-hentak kaki ke? Gmbr bercandle light dinner ke?Or photoshoot Pre Wedding lagi lah jauh sama sekali :)

Ok,officially skrg vna nak kasi tau to the whole world that I'm in love :)
Seriously :)

:)
:)
:)
Jatuh cinta dgn jejaka bernama Khuzairi.

Yup,vna tak tahu bila mse,mcm mana or kat mana vna start jatuh cinta dkt die tapi yg pasti jatuh cinta pandang pertama kot.
TAPI,
jgn haraplah & x mungkin dpt memiliki Khuzairi sbbnya dia CUMA suka dkt Mia Adriana jer.
Dia setia smpi bila-bila hanya kpd Mia Adriana.Mia Adriana seriously I jealous tahap gaban dgn you.
Vna sedar vna tak secantik Mia Adriana.Tak pandai mcm Mia.Mia dh officially jd lawyer x mcm vna dulu jer bljr Law tapi tak dpt pon proceed to next step :(
Jgn haraplah Khuzairi nak pndg dgn aq kan :(

TAPI,
Siapa Khuzairi yg vna tergila-gila sgt tu?

Dia ialah hero dlm latest novel from Siti Rosmizah: 7HARI MENCINTAIKU ;)
SORRY GENGZ.Terauta korg jap ;)

Hey girls out there,korg tersgt-sgtlah rugi kalau belum memiliki or baca nvl ni.Seriously sgt x rugi korg laburkan RM32.90 utk sebuah cinta agung yg sejati jejaka Khuzairi buat sang gadis bernama Mia Adriana.
Mcm vna promise before this vna nak share dgn korg about the novel that I bought at PWTC a few weeks ago.Ok vna baru baca novel Siti Rosmizah tu.Novel Fauziah Ashari still in progress. To be honest gengz nvl 7Hari Mencintaiku tu vna dah khatam lebih awal dari waktunya.Before habis final dah habis baca ;)
Maklomlah tak buleh tahan kot tgk nvl2 tu.Asyik m'mggil jer kan lgsg cheq tergoda.

Gengz,SUMPAH ckp nvl ni mmg best giler.Vna baca smpi menagis you.Over tak over!
Once korg baca gerenti korg akan JATUH CINTA DGN KHUZAIRI TU.
Then korg pon akan mula berangan-angan nak-nak dpt BF mcm Khuzairi tu.Believe me gengz!

Nvl ni kalau di filemkan or ada drama series sure-sure akan meletop!
Rsenya gabungan sekali lagi Sein & Lisa Surihani sgt sesuai utk watak Khuzairi & Mia Adriana :)
David Teoh tak mau produce ke cerita ni?

Gengz,vna gerenti 100% korg tak rugi kalau beli novel niyh!Percayalahhhhhhhhhhh
Bli jgn xbeli.Baca jgn x baca! Tak mau buat preview novel ni sebab sgt x surprise kalau korg dh tau awal2 jalan cerita ni.Baca lah sebab novel ni BEST,BEST & BEST!
Sape yg dah baca novel ni setuju tak dgn vna yg nvl ni mmg best giler????

Last but not least,
AWESOME SHOUTS TO SITI ROSMIZAH!
10 STAR UTK 7HARI MENCINTAIKU!


I'm born to be the writer and you are born to be my readers,
love & hugs,vna erman :)


4 comments :

Fairus Sabran said...

menarik!

ok nak beli jugak lah...hehehe

.vna erman. said...

beli2 :)

Fatini Azmi said...

karya SITI R0SMIZAH mmg best3 n0vel dye kn3.?? =D

.vna erman. said...

fairus sabran:beli weyhhhh

fatini azmi:YUP2...agree