Sunday, September 18, 2011

Satu Hari Di Sunway Pyramid.

Assalamualaikum,

Selamat Hari Malaysia everyone ;)
Memandangkan 1st week ni weekendnya cuti smpi 3hari mcm2 bende nak kene settle up kan. 1st kene find all the stuff yg nak gune especially for minor class. Masyaallah penatnya hanya tuhan yg tahu. Four of us  keluar pergi Sunway Pyramid dari pagi smpi ke mlm on the Friday nak cari & complete kan sume brg2 yg diperlukan. Ponat memang ponat! Tapi harus di gigihkan jua.


yes, I know ini toilet but rsenya nowdays ambik gmbr dlm toilet org dah tak heran kot ;)

You know what I love this picture so much.Why? Besides bergmbr dgn diva diva Malaysia a.k.a my besties this picture mcm berjaya sembunyikan my drumstick yg besau & gerun utk di tonjolkan. Good job Dayah!

They will always be my besties and kesygan 4ever. Dayah hot & Aniz a.k.a Aisywara Rai Malaysia.

Mereka tidak janggal lagi di blog vna. But now vna nak introducekan diorg as my housemate.
Weeeehuuuuu, hidup bujang skrg. Sebenar-benar bujang :)

Next,
Caption for this picture ialah:
"Penat Dlm Kejelekan"

Jelas & nyata kebesaran drumstick kte kan awk-awk sekalian.

Dah penat ke hulu ke hilir singgap jap try Tutti Frutti.


To be honest tak sedap mana. Tapi tak tau nape ramai sgt ckp die sedap-sedap! Kalau Vna I think Baskin Robin lagi sedap & creamy & marvellous kot. Or maybe ktorg letak2 mcm-mcm jadi tak sedap kot! Masaaaammmmmm!

Seharian pusing Sunyway alhamdulillah complete sudah sume material nak gune for minor class. Mmg ber-rat rat terbang la kan. :( 
what to do.
sob sob sob.
Itu blum msuk lagi all the expenses utk brg2 umah. :(
sem ni mmg tak buleh shopping moping.

BTW, smlm ktrog sempat gak tgk movie Raya Tak Jadi. Not bad. Lawak la jugak. Tapi bukan tu vna nak story  kan tapi ada cte lain. Vna ketemu someone mse tgh beratur pnjg nak beli tickets. Bidadari tau. Siapa die? Tggu next entry k.
Sementara tuh korg teka-teka lah siapakah bidadari yg dimksdkan tuh?
;)
Good luck!

p/s: Gmbr brg2 takde. Gmbr posing syoik sendiri yg selambak. Haha.Tapi ktorg mmg btl2 g bli brg tau. Tak tipu k.

love & hugs, vna erman ;)


2 comments :

Faez Rusni said...

orang taiping..salam berkenalan.huhu

.vna erman. said...

yeah2, Hai,hai :)