Monday, September 05, 2011

Eksotika Vna Raya 2011.

Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya korg!
Semggu lepas raya baru mampu nak update blog. Nampak benor beraya sakan kan kan ;)

So, mcm mane raya korg? Raya Vna ok la best. Best sebab still dpt duit raya. Nmpk benor awet muda sebab bajet kelihatan bak gadis 18tahun fresh habis SPM tau ;)

Tahun ni jugak sgt best bila dpt gather beraya ramai-ramai bak rombongan Cik Kiah dgn kawan-kawan mase sekolah. Memang riuh memang happening gila. Opsss, before that vna nak mintak ampun sesgt2 dkt kawan-kawan vna yg vna tak sempat mai singgah umah terbuka korg. Byk sesgt.Ya ampunnnnnnnn......

Rumah pertama di terjah......Diva Zalikha :)


Let me introduce kt korg kawan-kawan sekolah vna. Dari kiri tuh Ainie, follow by Zalik, Vna and Dilah.


Vna with K-Pop Lovers!
Zalikha tak habis-habis ngan 2pm nya. Next to Vna ialah Pu or nama asal Nor Rafiza follow by Chap or Syafira.


Ini Masni. Ddk tepi dia masih terbau-bau kedai. Gigih sekali beli baju utk beraya. Diva letops uollllss!
Nak kirim salam?

Ni Ainie. Tiap-tiap sem dpt anugerah dekan. Since sekolah Vna tak pernah percaya die tak study or bla bla bla. The end result Huh, cermerlang tak hengat. BTW, kene berterima kasih dkt die sbb jd drebar Vna arituh. Lau tak maybe tak dpt nak hang out beraya dgn diorg-diorg sume!


Yang berkaca mata tuh Dilah. Cantik orgnya. Rugged jugak la ;) Jgn marah Dilah! Next to Dilah ialah Mizah. Payah sungguh nak bergmbr dgn die. Eksklusif tau :)

Dari umah Zalik ktorg gerak pergi rumah cikgu Zarina. Tapi tak sempat snap photo ngan cikgu sebab cikgu busy time tuh :)


Ni mase kat umah cikgu. Haaaaaaaa, yg hujung sekali sebelah Ainie tuh namenya Pipah. Dgn die pon berzaman kuno tak jumpa. Hari Raya ni baru jumpa sejak berabad-abad tak bersua.


Ktorg semua sgt-sgt riuh tak kira masa tak kira tempat. Actually byk gila gmbr candid time ni. Tapi upload kat FB jer lah.

Tak cukup open house ktorg pergi lepak kat A&W plak. Jumpa Cyn kat sana.





Tak tahu nak cakap apa. Yg jelas & nyata ktorg semua mmg kuat makan. 

Seriously, best gila keluar ngan diorg-diorg semua niyh. Gila lame kuar malam baru balik. Bila masuk umah gila tak mengeletar kaki. Tapi mujur Abah cool and ada excuses jalan jam. Eh memang betul Taiping bila raya  terus transform jadi KL. 

so, that's all cerita raya Vna with friends. Dgn family mase raya pertama and kedua same mcm tahun-tahun lepas jugak. Keluarga Abah & keluarga Mak dua-dua keluarga besar so of course meriah gila. Tapi tuh lah sibuk layan tetamu tak berapa nak ada gmbr with family. Ada lah berapa-berapa keping sbg kenangan.

Oh, thanks jugak dkt Zalik, Fairus, Azida, Lynda & adik, Adel and Awen sebab sudi beraya dekat rumah tok aku. Even tak lama atleast kita sempat jumpa. 

Di kesempatan ni jugak Vna nak mintak korg-korg semua bermurah hati utk doakan semoga cepat sihat dkt one of my friends, Azida. Die accident 2 hari lepas. Semlm Vna & a few friends lain sempat jenguk die kat Hospital Taiping. Agak teruk. Mcm tak percaya 2 hari lepas die dtg rumah tok vna and tup tup tup skrg jadi mcm ni :(

Dear Azida, semoga hang tabah & kuat menghadapi ujian nan satu ni. Kami semua doakan hang akan sihat and boleh proceed belajar. Doa ktorg selalu ada buat hang. 

love & hugs, vna erman.


3 comments :

ada mokhtar said...

wah meriahnya korang. selamat hari raya =)

M Naz AR said...

kau pakai baju hujan ke vna?

.vna erman. said...

ada mokhtar: sgt meriah! Slmt hari raya too :)

NazruL: A'a...bajet tak ckup pki bju ujan dah la...tettttt!