Sunday, September 18, 2011

Meet & Greet famous blogger: Fatin Suhana :)

Assalammualaikum,

Seperti yg di janjikan I would like to share to everyone of you dgn siapakah yg vna jumpe last friday dkt Sunway.

Actually vna dah lame sgt lah adore kat die ni. Jeng jeng jeng! To me die sgt humble from cara die tulis entry-entry kat blog, cara die reply comment fans-fans die dkt FB and Twitter including my comment too. She's so sweet. Acap kali berangan bila lah nak dpt jumpa dgn die. Plus, bila dpt tau ktorg secampus kat UiTM Shah Alam before die move to Puncak Alam for this semester. 

Well, I think gadis-gadis kat luar sane pon ramai yg adore kat die. Tak kurang jugak ada yg tak suka. Adat lah manusia mane pernah senang dgn kelebihan org lain kan. Tapi die wat derk jer dgn sume tuh. Yeah, mmg btl pon pe yg die wat. Mulut org sape boleh tutup kan.

So die yg di maksudkan ialah gadis blogger yg bernama: Che Wan Fatin Suhana.
Sape yg tak kenal gamaknya ddk kat benua mane pon xtaulah *hehe, just kidding*

Seriously happy sgt dpt jumpa dgn die. Mase tuh ktorg sume tgh beratur pnjg nak beli ticket wayang and suddenly Dayah ckp: "Eh, tgk tuh die pakai tudg2 ala-ala kau tapi cantik"
I was like sape-sape. Toleh-toleh OMG, Fatin Suhana kot! Nak jumpa, nak salam, nak peluk-peluk, nak bergmbr tapi malu. Plus, Vna yg tiru style hijab die. Eh, malu lah. Then Dayah yg mulakan step tegur die dulu and lepas tuh terus serbu lah.

Seriously orgnya kecik jer. Sweet looking. Lemah lembut. Kirenya bkn lah dlm blog version lain, live version lain. Oh, tak boleh nak gmbr kan mcm mane perasaan dpt jumpa dgn die. Happy gila.


Gmbr ni second time snap dgn dgn Fatin. Mase kat wayang tuh ada snap jugak tapi muka sememeh tak hengat. Lepas tuh jalan2 masuk Parkson bertembung lagi sekali terus tak tau malu mintak nak snap photo sekali lagi. Haha. And Fatin pon melayan jer kemahuan ktorg. Sempat gak borak-borak and tanya die mcm mane life kat Puncak Alam sebab next semester ktorg dh nak kene move kat sane jugak. Die pon tak lokek bercerita itu ini. Haaaaaaa, humblenya awak wahai Fatin Suhana :)

Last but not least, TQVM Fatin Suhana sebab selalu jadi inspirasi buat vna. Before this memang nak tulis satu entry about you dear tapi mcm segan. But now bila dah jumpa live dpn mata I think this is the right time larh. Ada jodoh kita jumpa lagi. Lepak-lepak & makan-makan ke? 
;)

that's all.
bye.

love & hugs, vna erman :)



3 comments :

Cik Diana said...

ala.. nape tak letak link.. nk terjah gak belong fatin tuh.. huhu.. gugel jer la nampak nyer..

.vna erman. said...

fatinsuhana.blogspot link blog die awak!

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow