Wednesday, August 03, 2011

IAMJETFUEL.

Assalamualaikum,

Siang tadi keluar berdua-duaan dgn Mak. Motif ialah untuk cari birthday present dkt adik vna. Yela tiap-tiap hari die countdown birthday mesti die akan pesan kt ktorg sume suruh beli hadiah. eh eh demand pulak!
Lepas dah dpt brg yg dicari we went to magazine shop to catch up some magazine. Jap-jap mcm nak beli Jelita, jap-jap nak beli Remaja, jap-jap nak beli Scawaii last-last sekali beli EH!

EH! Yes, EH magazine seriously sgt best. Vna jarang la beli magazine EH! Selalu layan Remaja, Cosmopolitan, dara.com & Intrend. Tapi edition EH! kali ni seriously best & berbaloi for RM7. Covergirlnya Yuna. Vna tak la minat Yuna mcm vna minat Lisa Surihani & FT but then I love and adore Yuna style. Yuna, icon hijab inspiration buat semua gadis-gadis kat Malaysia.



From EH! magazine also vna baru discover Yuna dah ada brand tudung sendiri. OMG! Lari sorok bwah katil jap sebab gua ketinggalan siyh. Harga-harga tudung Yuna not exceed RM 70. So, kalau sebulan simpan 10rgt lepas 7bulan mampu beli. Sadis, lepas tujuh bulan baru mampu beli ;(

So girls out there, korg boleh pergi sendiri kedai Yuna kat Subang or directly shopping on9 dkt blog mereka di iamjetfuelshop or FB diorg IAMJETFUEL

and girl out there yg tercari-cari tutorial nak pakai shawls mcm Yuna mcm dlm cover EH! boleh catch up kat video bawah ni. Berapa byk mcm daaaa.....
check it out:





 My Hijab Style Inspiration :Yuna Zarai.
and you people should grab EH! magazine a.s.ap sbb semua collections from up to toe pilihan EH! mmg superb duperb gorgeous bebeh!

love & hugs, vna erman :)


2 comments :

ila said...

opps sye x suke yuna
huhu

.vna erman. said...

hehe...it's ok!

everyone ada fav. artis right?