Tuesday, August 16, 2011

Called me: Hye Athlete!

Assalamualaikum,

4months semester breaks dah nak dkt habis dah. Tu diaaaaa bila course registration bukak terus sume pantas bak kilat nak register kokurikulum dulu. Seriously nyampah betoiii la dgn koku segala mcm ni. Tapi nak grad punya pasal terpaksa lah kan.

So this coming sem vna decided nak main bowling. Yes, bowling yg I tak pernah lgsg main tuh. Yg slalu I g tgk org main jer and bila ada org main masuk longkang terus mcm nak gelak kan org tuh. Sebab tulah diri sendiri tak pernah main dlm seumur hidup ku sebab malu takut org gelakkan kte. Plus, suka sgt nak gelak kat org lain kan mesti dpt balasan balik kan?

So, skrg kene siap sedia build up muscle nak angkat bola bowling 
*tgn di dada mata ke atas*

Ni response or anjingan?



Nah ambik kau serangan balas!

Tak ketinggalan, kalau ada kawan kte nak-nak BFF sendiri plak tuh bakal menjdi seorg pelakon haruslah kte puji2 kan ;)

And dulang hantaran berbalas di wall ku semula.


Sangat penat gelak, sangat tak larat berbalas-balas anjingan. Hopefully takde clash ngan mane-mane class yg lain sbb nnt nk kene pk nk tukar koku ape plak. Seriously tak dpt bayangan diri sendiri main suka yeah walaupon bowling jer kan. Haha, sila gelak Vna Erman bersukan!

One more things, MINOR SUBJECT!MINOR SUBJECT!MINOR SUBJECT!
Yeah, pengsan kalau betul kene ambk minor tuh!

love & hugs, vna erman ;)


1 comment :

Akmal Tajudin said...

hehehehe..lawak la korg ni.. :)