Friday, August 19, 2011

Kenny Rogers,with love :)

Assalamualaikum,

Pastikan anda mempunyai keimanan yg kuat sebelum meneruskan membaca entry kali ni. Kalau rasa2 goyah baca lepas bukak pose ok!

Semlm vna sempat spend time ngan my schoolmate a.k.a kawan seuniversiti jugak. 4 of us sume dkt UiTM Shah Alam gak. Jodoh pnjg ;)
Yesterday activities was berbuka puasa dkt Kenny Rogers plus round-round window shopping. Oh, window shopping sgt! Pu & Chap sempat sabar-menyabar baju. Jaliq dgn misi mencari bahan pemutih & Vna asalnya memburu kebaya putih suddenly switch to sehelai t-shirt. Sehelai jer ok!

So, inilah menu ktorg: Why ada 2 dishes jer? Lagi dua same jugak dgn makan Jaliq tuh hah cume yg membezakan hanya side dishes. Mine was Taggy Chicken Sphageti. Oh, betul kot nama menu tuh. Not really sure.wink wink.


Kenny Rogers, yeah tak perlu nak sangsi-sangsi kelazatan, kesedapan & keenakkannya. 
Sila telan airliur berdeguk-deguk lpas tgk gmbr di atas. ;)


Tuh dia vna bergmbrdgn retiiisss hebat yg bakal menganggu gugat kedudukan Fasha Sadha sbg Pelakon TV Wanita Popular ABPBH. Tak mustahil akan menjadi pesaing sengit Lisa Surihani jugak. OMG, kalau betul Jaliq & Lisa Surihani bertndg dlm category yg sama mane satu vna nak support? Dua-dua suka.Dua-dua sama hebat. Well, kte support BFF sendiri la kan. Untung-untung famous sekaki :)

Seterusnya,


Pu & Chap ;)
sorg future businesswoman & sorg lg future fashion designers Malaysia ;)

Sangat kelakar sangat lawak bila bukak cerita zaman sekolah dulu. Pu boleh tak hengat time sekolah dlu die selalu gantung beg Jaliq kat tingkap blkg class dgn Mas & Cyn. Chap pulak bukak cerita time waktu rehat. Sumpah Kenny restaurant tuh dah mcm ktorg jer control. Buat mcm restaurant sendiri padahal 1% syer pon tarak. Dah nak gelak takkan nak tahan-tahan plak kan?

Sgt happening smlm. Mcm nak terkoyak mulut gelak. See, Jaliq tak boleh henti gelak!


So, that's all for today. TQ for reading this entry :)

love & hugs, vna erman :)


3 comments :

Zalikha Zamri said...

Terkoyak mulut aku baca ni!! HAHAHAHA!!

ila said...

kecuhnya.
dalme x makan bnde nie

Akmal Tajudin said...

wahh..bestnyer..:)