Thursday, August 04, 2011

Drama Intan Payung.

Assalamualaikum,

Dah 3 Ramadhan kan.So korg mcm mane? Anyway tadi vna ada tgk satu drama yg gila sweet, gila comel & kelakar. Daya penarik cerita ni yg buat vna utk tgk of course my sweetheart, Lisa Surihani. Oh, terpaksa berebut TV ngan Abah. Eh, eh abah ni kan suka nak dengki-dengki. Yeah, I got the remote control. And Abah malas nak layan anak dara die seorg ni terus masuk tdo dan mengalunkan irama zzzzZzzzz. Telefilem tu tajuk Intan Payung and heroin die like I told you, Lisa Surihani la & hero die Zul Huzaimy.

Cerita ni dkt Astro Warna. Yes, Astro Warna kan utk cerita-cerita komedi. But sometimes tak komedi mane pon ada jugak. Tapi seriously cerita Intan Payung ni sgt-sgt kelakar, sgt2 comel meow-meow & sweet ouwwww! Watak Zul Huzaimy ckp skema BM mmg lawok ok. 

Di sebabkan nak-nak jugak paksa korg tgk cerita ni kan (sape-sape yg tak tgk lg la) vna dgn rajinnya terjah web astro just to find out bila lagi ulangan die. Plus, diri sendiri pon nak tengok sekali lagi. 

Sumber: www.astro.com.my

One more things, nama watak Lisa dlm cerita ni ialah Azwina. Azwina, Erviena, Azwina, Erviena. Ehem-ehem! Wina and Vna sound familiar right? wink wink ;)
PERASAN!
*tgn di dada mata ke atas*
Abang & adik sangat malas nak layan gua punya perasaan "perasan" tadi ;)



Pretty Lisa & pity Vna!
That's all.Tengok jgn tak tengok tau!

love & hugs, vna erman :)




5 comments :

Miss A said...

haha,drama intan payung?

tak pernah dgar pun.Hehe nant blik sye tgk.

Suka LS jugak.comey <3

.vna erman. said...

yes dear...tp ni bkn drama series la...best2...

Azween!! said...

vin.. azwina = azween :p

.vna erman. said...

die nak2 jgk yer azween ;)

a pis of art said...

zul huzaimy punye sore sedap gile..