Monday, July 16, 2012

Meet & Greet famous blogger:Fatin Liyana.

Assalammualaikum,

Seperti yg korg sedia tahu (if korg dah baca lah entry psl Irine Nadia Reception) vna berpeluang face to face dgn FL yes  Fatin Liyana pemilik honeykoyuki tuh ;)
Firstly, Vna kene cakap thank you Irine,thank you sebab invite g wedding aritu sebab kalau Irine tak jemput of course lah xdpt jumpe dgn FL kan ;)
oh yeah,thank you buat besties jugeeeeee :)

Nak di jadikan cerita mase vna tgk syiokkk mencekik sebab lapar gilaaaa tahap dewa arimasen sebab ktorg sesat segala bagai tuh kan tiba-tiba nampak someone ni lalu tapi perasan dari belakang jer terus terdetik:
"eh cantiknyaaaa"
tuh dari belakang tuh.
sesudah mengucapkan Alhamdulillah nak basuh tangan niyh Dayah cakap:
"weyh2, tuh Fatin Liyana lah"
terus vna mcm kelam kabut tarik tgn diorg nak g dekat FL.
gila cam fanantik.
kalau KRU ade mase tuh mesti diorg buat background music Fanatik!Fanatik! sambil mengiringi langkah vna nak menyapa FL.Gila drama sangat.

Oh my!
terpegun tgk FL.
tak perlu touch up dari Khir Khalid dia memang naturally born with beauty kot.
Vna:"Hye FL, kte peminat awakkkkk"
FL:"Sape name"
Vna:"Vna...."
FL:"Eh name mcm aunt.kte..."

pon buleh same name dgn aunt FL ;)
...................................

Sekarang vna tak pelik kenapa FL disukai, dikagumi & diminati oleh semua org.
Cara penampilan dia yang simple but still wow,
cara pergaulan dia yang friendly gila,
no wonder dia top blogger Malaysia.


Seriouslah dulu b4 dpt jumpe dgn FL vna selalu cakap dgn Dayah eh teringinnnnya nak jumpe FL.
selalu terpikir mcm mane nak jumpe dgn FL eh?
sebab serious vna adore habis-habisan dgn die.
Alhamdulillah Allah memakbulkan impian.
dpt jumpe sekali pon rase cukup bertuah.

Dear FL,
thank you sebab awakfriendly sangat.
sampai bila-bila promise jd pembaca tegar blog awak tuh.
hopefully satu hari nanti kte jumpe lagi
&
semoge vna boleh berjaye dlm dunia blogging seperti kamu.
Peace from FL & Vna Erman uolzzz,
yes for you! 
my dear readers.
:)

much love,vna erman :)

4 comments :

iNdiE Rock DaRling said...

huhuhu bes nyeee vna!

hazanis said...

kita pun peminat tegar FL..bila la boleh jumpa dia..=='

asyiqin nasir said...

best!

mira maisara said...

memang comel die kan?