Friday, January 27, 2012

why you should read & follow Farah Lee blog?

Assalamualaikum,

Ini serious!
vna really,really,really falling in love with this blog.
sangat informative & the owner deserved to be my idol.

.picture credits to KunfayakuN blog.
KunfayakuN blog by Farah Lee.

who is Farah Lee?
officially now dia ialah wife kepada pengacara TV3 yang pagi-pagi featured kat MHI, Ally Iskandar :)
well, vna might ketinggalan kot sebab baru discover blog kak Farah ni. if I'm not mistaken die lagi tua dari vna lah & I wanna choose her to be my idol or mentor so lebih sopan kita bahasakan as kak kot ;) 
well, takpe tak salah kita perasan muda.gheeee ;)

sumpah vna cakap I really do love her blog so much!
blog dia lain drpd yg lain.
takde kisah cinta meraih publisiti murahan.
not such things photoshoot syok sendiri ke ape.
takde tutorial how to wear shawls or how to prepare a cup of tea.eh ade ke tutorial nak wat tea kau bg example.LOL!

yes, kalau dah namenya blog of course lah content die mestilah cerita pasal owner of that blog kan.
yes, samelah dgn blog Kak Farah Lee. tapi cara penulisan die, kisah die and entry-entry die memang infomative & tak rugi kalau kita baca & follow. dalam entry-entry die ade die relatekan tentang kehidupan & Islam and sebab tulah vna jatuh cinta pandang pertama kat blog die :) :) :)
vna pon tak sempat habis baca blog die lagi but dah ade a few entry kak Farah Lee jadi my favorite now. antaranya:


seriously skrg tgh terpikir-pikir after done baca blog kak Farah ni macam mane lah agaknya Ally Iskandar usha kak Farah ni sampai die cakap "I do" utk jadi wife die. serious kalau korg dah terjah blog die ni of course korg akan tau mesti susah si Ally Iskandar ni nak tackle ;)
well the best man win lah.kire hebat jugak Ally kan ;)
and I do admit Ally Iskandar sangat bertuah & made a right choice & decision choose Farah Lee as his soul mate.

to Farah Lee, yes I know akak tak kenal saya.
you are my idol now.
I really love your blog.

*picture credit to Beautifulnara & Ministry of Moment*
SELAMAT PENGANTIN BARU.
SEMOGA ALLAH SENTIASA MELIMPAHKAN RAHMAT ATAS MASJID YANG DIBINA
AMIN YA RABALALAMIN...........

much love,vna erman :)


2 comments :

�MiS AyA� said...

saya jugak telah tetibe jatuh hati dengn blognye. dan blog kame thanks for the info :)

.vna erman. said...

u r most welcome dear :)
tq!