Monday, February 20, 2012

Terima Kasih REMAJA edisi 15.Feb.2012!

Assalamualaikum,

Nak di jadikan cerita, satu mlm Erleen tgh on9 fb then die cakap:
"Akak, Lisa Surihani jadi cover terbaru Remaja"
terus pergi depan lappy tgk. set esk nak pergi cari.
punya pulun pergi kedai runcit dgn Abah tapi tak keluar lagi.
alamak,belum 15feb lagi.
tapi Lisa Surihani punya psl teruja pergi kedai awal-awal.
terpaksa tunggu lagi2-3hari
kalau area klang valley mungkin dah bersepah tapi kat Taiping memang lambat lah sikit kan.

then, masa malam hari jadi abang lepas makan celebrate segala pergilah Tesco.
kat situ terjumpe lah Remaja yg di cari-cari dkt news.com
terus grab. tak mcm selalu belek-belek dulu sebab to be honest skrg vna dah tak layan sangat Remaja dah.
Vna more kpd pembaca setia EH! skrg. pertama kali jatuh cinta dgn EH! magazine masa Yuna jadi cover untuk edisi raya tahun lepas. Since tuh every month beli. Remaja ada jugak Vna beli tapi tak mcm zaman sekolah menengah dulu lah. tgk isu apa & siapa jadi covernya then baru beli.

berbalik kepada Remaja edisi 15Feb 2012 ni,
ada sesuatu yg bikin vna terkejut opoooocooot berderau darah tau.
apa bende?
serious terkejut sebab tak tau.
beli semata-mata sebab nak baca cerita Lisa Surihani b4 kahwin.
tup-tup!
big smile
:)


alhamdulillah, blog kecik Vna terpilih dalam ruangan Blogspot!
Ouch, mahu tak terkejut.
serious tak tipu vna memang tak tahu menahu lgsg.
selak baca tiba haaa ambik kau.

first of all, thank you Remaja sebab review blog kecik Vna!
Vna terima teguran & kelemahan yg dinyatakan oleh Remaja tuh secara terbuka.
yup,masih byk yg perlu vna perbaiki sbg seorg blogger.
oh, psl campur aduk penggunaaan BM+BI dlm entry2 vna ni sebenarnya pada vna blog ni ditulis secara tidak formal that's why lah vna kdg2 cam rojak jer.
tapi takpe lepas ni kte try perbaiki lagi entry-entry di masa akan dtg yeah?
;)

di sebabkan blog kecik vna terpilih maka vna decide nak tukar lah sikit "imej" blog ni.
tuh yg gagah perkasa tukar header tukar layout adjust sikit sidebar.
mungkin tak hebat tapi boleh la.
imej 2012 blog vna
:)

so readers, korang dah beli belum Remaja isu 15Feb cover Lisa Surihani?
hyep,Lisa supporters, you should grab your copies okey?
this is our princess.


once again, terima kasih awak,awak & awak semua yg singgah/baca/follow blog vna ni ok?
tanpa korang-korang semua blog vna takkan terpilih dlm Blogspot Remaja kan.
Insyaallah vna akan share dan terus share info/cerita/penggalaman kat sini yeah.
thanks jugak kpd kwan2 vna yg perasan blog vna masuk Remaja.
korang memang awesome lah.

take care readers!

much love,vna erman :)


10 comments :

naf. said...

wahh seronoknyaa.hihi tahniah:)

Vna Erman said...

Oh, terima kasih byk2!

Nadiah Mn said...
This comment has been removed by the author.
Nadiah Mn said...

dah beli..tapi tak perasan awak ade dlm tu..btw,congrats :)

Vna Erman said...

biase lah siapa kte.sobs sobs.
anyway,thanks awak :)

Erleen Erman said...

thumbs up!

myra abdullah said...

WAH.congrat dear =D

Vna Erman said...

tq sweeties ;)

Natasya Naslin said...

tak sempat beli =(

btw, congrats blog tpilih dlm ruangan Blogspot! tu =p

Vna Erman said...

terima kasih!
sempat lagi kalau nak beli :)