Thursday, March 01, 2012

wall photo.

Assalamualaikum,

Lately ni jarang ada cerita nak share dkt blog kan. Hope korang tak marah naa takde entry baru.
Insyaallah hari Isnin bermulalah semester4. Perjalanan yang masih panjang.
semoge dipermudahkan.Amin :)

anyway just nak share this pictures. Vna terjumpe dkt news feed dkt FB.
I think this is intresting & should be share & spread!
maaflah vna tak ingat sape owner gambar ni tapi mohon izin & mintak halal okey?

hayati & perbaiki diri.
have a nice day!
take care :)

much love,vna erman :)


3 comments :

Izzah Dejavu said...

just nak share ,,

Di dunia MODEN hari ini…
PILIHLAH untuk menjadi GADIS SOLEHAH yang sederhana pada cara dan gaya..
Tanpa eye shadow dan pemerah pipi,
Tanpa wangian semerbak yang menarik perhatian..
Tanpa gemerincing loceng gelang kaki..
Tanpa tumit tinggi yang berdetuk-detuk,
Tanpa tudung singkat dan selendang jarang yang mendedah dada,
Tanpa pakaian menjolok mata....

SUSAH?
Memanglah SUSAH..
SEBAB jiwa muda, warna-warni menggamit mata..
Rasa ingin MENCUBA membara-bara..
Tapi harus SEDAR DIRI,
Tanpa semua itu pun..
Kamu sudah pun menjadi PERHATIAN..

Daanglah menjenguk di blog saya . ^-^

�MiS AyA� said...

yeah. thats rite <3

Vna Erman said...

Izzah Dejavu: thank you dear. really meaningful.