Friday, December 09, 2011

HotTour Carnival Day 2

Assalammualaikum,

esok vna & classmate nak pergi Pahang. so petang2 ni kte update blog laju utk awk2 sekalian baca during weekend itu pon kalau sudi.

sambung entry smlm. for second day ktorg gerak lambat so tak dpt lah bersua muka dgn kabus-kabus ala-ala Cameron Highland gitu sebab once ktorg smpi jer ktorg di sambut oleh sinaran vitamin C sang matahari. One thing you should know about Puncak Alam ialah kalau sejuk memang berkabus segala tapi kalau panas ya ampun terik amat. Even berangin tapi panaslah.

untuk second day, class vna pakai tema pink & hitam.
bajet puteri umno ;)

memandangkan semlm dh set up booth so for second day ktorg rileks & cool jer lah tggu org dtg booth.
bagi mengisi masa lapang apa lagi kte pose lah depan DSLR ;)

Dari kiri: Aniz, Dayah, Izhar, me & Qila :)

Supposedly team Remaja turun 4org but unfortunately 2org lagi tak dpt turun therefore Syamil & Epi jer bersama-sama dgn ktorg untuk second day tuh.

sesi bergambar dgn team remaja, Syamil. 

fyi, Syamil yg tinggi pakai baju putih tuh. Orgnya handsome. nak berkenalan sila terus ke pejabat Karangkraf.

Remaja jugak bawakkan make up artist kak Sheira ke booth ktorg utk demo make up. 

Yes saya tahu saya ialah crew & crew should duduk blkg2 and bagi audience yg dtg ddk depan tapi nak-nak jugak tengok cara make up yg betul ambik kau cop tempat depan2 meja. Gila kuasa sgt.

Sumpah magic gila tangan akak ni sebab muke Winnie, my classmate yg jd model utk di make over totally different.serupe mcm artis boleh?


jeles & nyesal tak offer diri utk di make over kan.
sobs sobs sobs :(

Waktu petang-petang sikit Remaja buat slot sesi beramah mesra dgn team Remaja & ade quiz. Segmen ni dikendalikan oleh Syamil & Epi.


Yg pegang microphone tu Epi. orgnya sumpah lawak & once pegang microphone cakap syok sendiri. Dah mcm Pak Jabit dlm Hantu Kak Limah. Gila microphone.

Untuk booth extreme, ktorg still continued buat pameran kereta 4wheel & pengujung yg dtg boleh merasa naik 4 wheel & try menggunakan radio amatur. diorg akan bawk pusing2 dlm kampus Puncak Alam tuh.

memandangkan ktorg ialah crews, pe lagi.........jeng jeng!

gila kau over tak over sampai ke atas bumbung punya nak pose?
well, bila lagi kan ;)


ni sesi bergmbr dgn Redah team & radio amatur crew sebelum diorg balik.

Alhamdulillah lega sangat-sangat event dah habis. Mudah-mudahan paper ni ktorg boleh dpt A+ lah.
Amin. congrats classmate ku sekalian sebab kte berjaya handle event ni even though this event buat bukan dkt kampus sendiri. good job!
thanks again to Remaja, Redah & Astra (radio amatur) sebab join booth class ktorg.
p/s: can't wait to buy Remaja yg cover cerita pasal event ktorg ni. hehe ;)

besok nak pergi Pahang pulak. settle another assignment.
makin nak final makin byk bende nak settlekan & busy memanjang.
moge2 journey ktorg berjln lancar & selamat pergi & kembali.

that's all people!
take care. 

much love, vna erman :)



4 comments :

misz sheyla said...

kemain ag sampai bumbung kete

SkinnyMiniBoy said...

nak kenal dengan budak lelaki pakai baju pink tu lah. mcm retis

iffah imani said...

cantik nya ur bot 2..

.vna erman. said...

misz sheyla: bila lagi nak merasa kan

skinnymini boy: boleh jer awk.name die izhar

iffah imani: nak ke awk?