Monday, March 28, 2011

Weekend :)

salam my beloved friends :)

Last weekend,weekend yg totally vna transform kpd seekor unta pdg pasir yg paling pemls kat dunia.
Tak tau la kan setan mana menghasut mmg totally patuh jer ckp makhluk durjana seekor tu. Kerja satu tak jalan asyik membuta sepnjg masa. Org ber Earth Hour vna pon participate jugak. Tapi dlm keadaan mata yg terpenjam memeluk bantal.Dah gelap-gelap sodaaapp la buat taik mata kan.

Mane semangat nak study ni,totally hilang kot.MALAS.
Mlm Sabtu tu hanya manage ciapkan tak smpi suku drpd report ETR. Yela bg bahagian kene kira-kira tgk2 number sume tekan tekan calculator  sepnjg mse,suruh lukis-lukis sah sah berjam-jam kerja nak bagi ciap kan.

Next day,semangat nak ciapkan ETR & outline Bel tapi sume di tinggalkan seketika apabila Dayah mengusulkan cadangan utk pergi ke Masjid Jamek untuk cari barang untuk persembahan koku nanti.
Memang tak berusik lagi kan assignment bergunung-gunungku ni ;)

Lunch dgn memilih Mcdonald McValue Lunch dgn harapan untuk menjimatkan wang yg semakin susut dari hari ke hari.

Bergerak ke Masjid Jamek buat aq jadi rambang mata dgn shawlsnya,pashminannya,gelangnya, bengnya dressnya serta perlbagai nya-nya di situ.OMG,mmg semangat kental menyabarkan diri drpd melaburkan saki baki wang nak survive sehingga ke akhir semester sebelum terpaksa makan biskut Jacoobs kerat dua masa final nanti.

Tapi,terbelanja jugak bila tangan gatal-gatal mintak nak lukis inai.
;)

Next station ialah Sg.Wang.Mmg sgt-sgt sesuai dgn namanya tempat tu mmg suruh sume rakyat Malaysia menyalurkan wang-wang yg ada dgn membeli segala mcm benda yg ada kat situ.
Suka kan time2 aq tgh sengkek nak mampus time-time tulah nak wat sales gila-gila kan.
And......vna sempat menyambar sepsg boot ;) 
Dlm xde duit tu kan.Therefore,hari ini,Isnin dan hari-hari seterusnya vna terpaksa berpose
Berazam ni.Berpose bgs utk berdiet ;)

Move to Pavilion,ok sejujur-jujurnya ni first time masuk Pavi.Kesian sgt kau vna
Mmg vna shopaholic but then tak pernah masuk Pavi sebabnya sah-sah hanya mampu window shopping jer
Tggu kalau Abah tiba-tiba ada rezeki jadi Dato' time tu mungkin hari-hari boleh pergi Pavi. Tapi buat mse skrg hanya mampu jalan-jalan sambil dlm hati:
 "Wow,org tu beli Prada la weyh"
"Weyh weyh dia beli Armani Exchange,gler r 
itu sahaja yg mampu dilakukan ketika di Pavilon KL :)



 Even ada SALES sekali pon saya belum berkerja maka tidak mampulah nak beli apa-apa!

My favorite shop:SUPERHERO!
Hanya di sebabkan hard core fan of FT maka secara tidak lgsg terminat Superhero juga.
Tunggu kau tunggu semester break 4bulan ni aq membanting tulang untuk menambahkan lagi collection Superhero dlm wardrobe ku ;)


so people my weekend mmg di manfaatkan dgn bermalas-malasan dan berjalan-jalan.
OMG,sebab tulah Abah takkan kasi kereta sendiri kat kau vna sebabnya lagi pnjg kaki kau berjalan kan.
TQVM to Dayah again sebab bawak aq menghabiskan duit kan.Nasib la ETR sempat siapkan lau tak MAMPUS!

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman :)




2 comments :

Syuhada Aris said...

pergh....turun pavi tak roger...hahaha

.vna erman. said...

secara tidak lgsg kak!