Wednesday, February 02, 2011

Oh,NO!

salam my beloved friends :)

Weyh weyh tolong la malas gila-gila boleh tak?
Bukan ckit punya malas tahap gila gaban nak mampus.
Weyh,tak berusik kot assignment segala bagai.

Yeah,bukak laptop nak buat assignment last-last termain The Sims pulak.
Oh NO!kembali ketagih dgn The Sims pulak ;)
haha,kalau nak tau aq main The Sims dah sampai 8 generation semejak mula-mula main dulu until now
Gila gigih membesarkan mereka dgn penat lelah.

Apa yg buat aq ketagih ngan games ni kita cm blh create org kita sendiri.
Suka hatilah nak buat hidung mancung ke,penyek ke,gendut ke langsing ke lantak kau lah.
Boleh kasi kawin-kawin,terclap bagi kahwin ambik kau berlaki tua.
Esok lusa dah mampus.Nasib la menjanda awal Sims aq.
Boleh kasi pakai baju apa kita suka,berkebun,ada kereta sendiri.
Boleh main-main beli shareholders.
Huh,kalau reality takkan dpt lah.
and
Setelah sekian lama meninggalkan The Sims td bukak main semula and I got TWINS!

Hye,nama saya Amani :)

Hye,nama saya Anniesya :)


Ntah kenapa keturunan Sims aq suka bebenor dpt anak jantan.
Bila dpt twins betina seronok bebenor mcm dpt anak real!
Lpas tu sibuk dok pk nak letak nama apa yela dah 8 generation main Sims sampai ketandusan idea nak bubuh nama.Gila over!
Kalau sekali main The Sims sumpah blh khayal syok main smpi lupa alam sekeliling
Tak caya cubalah main games ni?Sila sila....

i'm born to be the writter and you are born to be my readers
much love,vna erman



4 comments :

~aniz~ said...

gile sims ko kaye!!!

.vna erman. said...

sims sajo yg kayo aq tak kaya,haha

Ayuni said...

hikhik, samerlh kte, keturunan alto tu dh beranak pinak dh....skang ader bandar baru, river view plak, giler nk buat umah cantik2 plak...

.vna erman. said...

kita blh geng la ayuni :)