Thursday, February 10, 2011

Demam DSLR ;)

salam my beloved friends :)

Currently ada kat rumah for 4 days.TQ UiTM sbb kasi cuti "miracle" sebegini.Suka & tersenyum lebauuuuu students2 anda :)

Oh,memandangkan ada kat rumah meh nak share cerita ckit psl DSLR.Line internet kat umah pon boleh la berbdg kat kolej so of course blh update blog.
Skrg makin meriah dgn new trend bercamera mewah, DSLR.
Yeah,rata-rata sume org skrg ada DSLR,bakal ada DSLR,teringgin nak ada DSLR & tak ketinggalan tak mampu LAGI nak ada DSLR?

Apa itu DSLR?Ahhh,semua org tahu ok.If you ask me pernah bergmbr ngan DSLR.Oh pernah. But then itu bukan vna yg punyalah.Tumpang dgn muka tak tahu malu dkt member2 yg ada jer la.
Seriously teringin nak ada sendiri.Pernah ckp dkt Abah nak-nak ada satu.Tau Abah ckp pe?
Cari duit sendiri.Fine :(

Cuma yg tidak syiokkknya bila kita ada DSLR mesti muka kita xde dlm camera tu.Betul tak betul tak?
Rata-rata betul la kan sbbnya owner of that DSLR mestilah yg akan tolong ambikkan gmbr org lain nak-nak org yg tak tahu malu mcm vna ni kan?betul tak Kak Syu?
;)

Btw,nak share a few photo with my classmate masa tgh break tggu for next class.
Credit to Kak Syu for the excellent photo.Muka pon segal jer takde make-up.G class jer pon sempat pulak aq nak bertempek lepas tu kene lari-lari kejar bas kan!






Ya Allah gmbr yg last tu mcm hantu koma btl.Gila la.
Jgn riso itu tetap vna yg asli.Bukan hantu tepung koma naaa.Tak mau takut xmau2 mcm tu.
Oh,ok lepas ni pergi class touch up ckit muka-muka anda sebab makin ramai classmate I ada DSLR.
Lepas tu mesti selalu nak gedik-gedik ambik gmbr tak kira masa atau tempat.
Cik Hasfaniza bila nak ambik gmbr sy dgn DSLR anda yg masih berbau kedai itu?

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman




4 comments :

AesyaZealous said...

uitm gak!! hhihi

.vna erman. said...

owh yeke?
hye warga uitm ;)

Syuhada Aris said...

hahaha....entry tak ley blah...actually, tema pic last skali tu ala2 twilight eclipse sket...xpon mcm ghost whisperer...

.vna erman. said...

haha,twilight la sgt....