Friday, February 11, 2011

3A=Aaaouuuwwwh,Angan & Angau :)

salam my beloved friends :)

Owh entry kali ni supposedly di cerita a few days a go but then tak berkesempatan pulak.
Issues nya still hangat la jugak.This entry ditujukan special to warga UiTM :)

Hari Isnin baru2 ni vna ada 1 class which called  ETR class.Yuewhh,subject yg tak suka sbb kene set up business what so ever yg sumpah aq mmg x minat gila.Dah la tu ntah sebutir apa ke bende lecturer tu ajar aq melopong menganga kalau bagi quiz or test terkezut tak bg tau awal2 suruh prepared mmg hntr paper kosong lukis muka smile jer la.Ngantok-ngantok tgk notes pnjg berjela-jela bermuka-muka surat sambil dlm hati 
"woi woi bila nak habis ni "
Zaaaappppp,telinga tertgkap sesuatu sampai mata yg nak terkatup terus terbeliak sebab Sir ckp:
"Yusry KRU jd lecturer UiTM"

Owh gosh,gila kau!Yusry tu weyh Yusry tau tak.Yusry muka handsome gila tu jadi lecturer gila kau tak syiokkk pulak students tu kan Yusry ajar.Terus aq rasa mcm nak tukar course ok.Tapi mmg tak boleh kan.
Sumpah kalau Yusry la mengajar aq tak plak pointer terus convert 4.00 plak kan.
Lepas tu sakan la all over UiTM sibuk bercakap psl benda ni,status kat FB tak pyh bercerita.
Sampaikan aq ngan Zaliq yg lama gila jadi BFF pon boleh berbalah-balah sebab berebutkan Yusry padahal Yusry sikit pon tak heran nak pandang ktorg.

Pakat-pakat touch up muka pergi class tak mau kelihatan lesu mana tau terserempak ngan Yusry tgh jalan
Pakat-pakat nak stand by kat parking lecturer tunggu Lamborghini Biru Yusry.
Pakat-pakat start Aaaoouwhhhhh Yusry weyh Yusry.
Mula start pasang Angan-angan,Yusry!Yusry!Yusry!
Dan bermulalah penyakit Angau dekat Yusry. Sumpah tersangat jealous ngan student Ijazah Sarjana Muda Animasi semester 6,FACT UiTM.Full story click link kat bawah which derived from FB KRU Studio
Oh,penceramah sambilan sebenarnya.
Tak kisah la dia lecturer tetap ke lecturer sambilan ke penceramah jemputan ke as long Yusry mengajar diorg :(

Kalau tanya vna besides fans of FT ngan Lisa Surihani,KRU pon one of Malaysian favorite artis.
Sejak zaman-zaman sekolah dulu lagi.Bahkan masa kecik-kecik lagi.Siap sanggup gunting2 artiket kat paper,magazine tampal dlm skecth book.Gila tak fanatik kan.
Sampai skrg still minat ngan KRU especially Yusry lah.
Sebabnya diorg ni teramat-amat success,every single of them la kan in whatever things they do.
Norman ngan bussinessnya,Yusry ngan filem & animation,Edry ngan lagu2 letop dia.
OH,bertuah parents mereka.

Lagi bertuah students-students yg Yusry mengajar tu kan.

Yusry I nak  bljr ngan you jgk blh tak?
:)

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman :)



5 comments :

Ayuni said...

teringt time amik ETR kt diploma dlu, best giler, wat RP...

.vna erman. said...

ya allah,tolonglah buat etr vna lau mcm tu ;)

ila said...

ske sgt la tu ea ngn yusri..
huhu
kne make up tebal2?
huuh

AIN SYAFIQA AZMI said...

owh ETR..ain pon kne amik sem ni...giler xsuka la ngan bisnes plan tahape2 tu..pas2 lak ngaja mmmg tenganga minx lalat masuk la..huhu =.=

.vna erman. said...

ila:suka gila....
kang make up tebal dh serupa opera cina kot!
haha,lari yusry

ain:kan,xsuka jugk ETR tuuuuuu