Saturday, October 29, 2011

New Obsession dude!

Assalamualaikum,

Semlm after class Jepun pergi temankan Aniz nak withdraw money. Lepas tuh Aniz come out dgn plan nak tgk movie so ktorg terus shoot ke JJ Bkt.Tinggi. Ajak Fatin sekali tapi Miss Lawyer tuh busy dgn discussion so two of us jer la. Dayah tak boleh join sebab sakit perut.

Sampai-sampai kat cinema alamak-asal-ramai-sangat-manusia-niyh? Penuh dengan Indians. Oh, lamanya mereka beraya tahun ni eh? Last-last tak jadi tengok movie ktorg decided nak round-round jer cuci mata *paham-paham lah kenapa hanya mampu cuci mata kan*

Jalan punya jalan tup-tup masuk Popular. Eh-eh nak beli novel la pulak. Lame gak spend time dlm pop pilih novel. Ikut hati banyak kot nak kaut tapi last-last beli sebuah jer : Akhirnya Aku Kahwin by Herna Diana publish by Alaf21. Sound intresting. Later vna share ngan you all my comment lepas baca ok ;)

Jalan-jalan lagi and suddenly singgah kat satu kiosk kat situ yang jual reben-reben,cekak getah rambut what so ever. Eh-eh port yang boleh bagi aku miskin papa kedana. Asalnya nak cari cekak jer pon jap-jap g terjumpe headband yang sekarang tgh intrend. I called it headband Scha Alyahya sebab vna selalu tengok Scha pakai. Comel pada vna. Tak tahu la pada org lain. Dah lame kot mencari headband cm gitu. Nak tahu mcm mane rupanya? Ni example.

picture credit to Scha Alyahya Facebook.

This is mine :)

Sorry la tak dpt nak demo atas kepala. Aurat oh aurat :)
Cube teka berapa ringgit? I got it just for RM10.
Sebab tulah mampu beli.Kalau lebih than RM10 rsenya pejam mata bawa hati yang lara.
hehe ;)
nampak tak kesengketan yang melanda skrg?

eh beli headband pon nak kepoh kecoh riuh kat sekpg ke?
aku pon tak pahamlah.
LOL!

much love, vna erman :)


2 comments :

cik violet said...

akhirnya aku kawin tu membe kate best,,tacink smpai nangis2 dia baca..hoho..tp xbc lagi..tak sempat jengah popular.hoho

.vna erman. said...

yeke? Ni yg wat kan excited nak membaca!