Saturday, April 09, 2011

One Week Left :)

salam my beloved friends :)

Alhamdulillah week yg sesghnya paling2 mencabar dah berlalu.Syukran syukran ;)
Task paling m'cabar speech Bel pon dah lepas.Itulah satu2 beban tak terhingga rsenya. Alhamdulillah again I manage to make it success. A bunch of TQ to my beloved Abah. Kalau tak kerana Abah tolong checkkan my task OMG,mmg ke laut lah speech ku itu.

BTW,smlm after habis test Jepun balik la ke room sweet room ku kat Melati kan.Eh de ke room sweet room?Lantak kau la kan.
Pastu my roomate tunjukklah yg Mak Cik Kolej kasi selambak alam mask muka.Ku pk kan mask tempek-tempek nak kasi cantek mcm kat SPA tu.Alih-alih mask ini rupanyaaaaaa.........

Pelik-pelik jer eh.Adakah makcik-makcik kolej ingat ktorg students Medic?
Wah,sadis sgt kalau mcm tu.

video

Ok,abaikan keadaan sekeliling yg anda lihat dlm video tu. Sendiri paham la kan lg semggu nak habis b4 final exam mane kan sempat nak kemas-kemas bilik sgala bagai.

see you later.Now i'm heading to DC nak buat script video Jepun.Next week nak submit skrg bru terhengeh-hengeh nak buat.Well ;)

I'm born to be the writer and you are born to be my readers,
much love,vna erman :)



No comments :