Saturday, November 27, 2010

mencurah-curah seperti Lata Kijang?

salam.

mencurah-curah seperti Lata Kijang?
terpinga-pingga2?
Jgn blurrr2 teruskan membaca :)

ok,hari ini update blog awal ckit dari biasa,now 10.51 p.m
tekadsssss dgn penuh iltizam,nmpk tak betapa byk "S" kat perkataan tekad maknanya tinggi gler la azam aq kali ni iaitu nak tdo awl..hehe;) wink wink ckit!

Lately ni payah bebenor nak tdo mlm2
tp pagi2 buta mata mcm di stapler2 jer xbuleh nak bukak2,
Mak bising xpayah kira Abah mengamuk xpyh la nak cerita
Aduh,mcm mana ni?
Agaknya masa lepas2 habis final aritu aq hentam tdo sgh2 xhenggat dunia so dah terlampau2 extra sgt tdo skrg xbuleh tdo pulak.hammmmmbikkkkk habuan.

Xpyh cakap la kalau dah xblh tdo mlm 2 mmg asyik dok bertukang dgn pinggan mangkuk kuali periuk la jwabnya
haaaahhaaaa jgn xtau kalau org bertukang ngan spanar,skru segala aq bertukang dgn perkakas dapur waktu mlm,siang2 bertukang dgn bantal & tilam...Zzzzzz ;)
Yela dah kalau sampai ke 4pagi xmau tdo2 lg perut aq mula la start karoake2
Kalau dia dah start karoake2 tu paham2 jer apa jer ada kat atas meja makan,dlm oven,dlm peti sejuk,dlm tudung salji,dlm tuperware hatta dlm jag air sekalipun akan dikorek2 sehingga ke titis akhir.
So,jgn berangan2 ke awangan2 la kalau nak kelihatan kerempeng-kerempeng ala2 Lisa Surihani kalau dah asyik masyuk mencekik tgh mlm2 buta sampai mlm dah celik!

Semlm,tgh2 mengelamun atas tilam lembut2 lentok2 atas bantal gebu2 sementara tgh memaksa mata tdo la tdo la tiba2 ligat pulak otak aq berputar2 mcm kentang putar
Zappppppp,dpt idea
Idea la yg mencurah2 sprti Lata Kajang tu.hehe.
Aq dpt idea nak wat tagline utk blog aq
Hai maklumlah semakin hari semakin jatuh cinta & syg dekat blog aq maka aq akan sentiasa nak upgrade2kan dia
So,dgn ini aq nak isytiharkan dgn rasminya pelancaran tagline blog aq
Drum roll pleaaaaaseeeeeeee,
Dgn ini,
VNA ERMAN mempersembahkan tagline utk blognya,KARYA ARTISTIC VNA iaitu:

"i'm born to be the writer and you are born to be my readers"

hureyyyyyy!
selesai sudah pelancaran tagline blog aq ni
eh eh korg pe la tercegat2 2 jemput2 makan,layan diri jgn malu2 :p
Dgn itu selesai la sudah pelancaran tagline blog aq
So,mulai hari ini apa2 saja bahan2 yg di publish ke blog akan di sertakan dgn tagline tu
Sedap tak?
Ilham sebelum tdo tu,lepas2 dpt ilham terus lena senang hati
Saja jer suka2 nak buat tagline sbg identiti ke atas karya2 merepek aq ni.
So that all gengz
sampai ketemu
i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman

2 comments :

~aniz~ said...

style r!!!!!hahahaha...i born to be ur reader,u r also born to b my reader...;P

.vna erman. said...

yeahhhhhh!!!!