Wednesday, August 22, 2012

Syawal.

Assalammualaikum,

1.08AM ALREADY! 
SUDAH RAYA KEEMPAT MEH?
rasanya belum terlambat utk empunya blog wish selamat hari raya maaf zahir & batin 
:)

satu kepelikan bila mana raya ni terlupa ambik gambar. Oh my seriously!
raya pertama, raya kedua hatta sehingga raya ketiga sekeping gambaq apa pon takdak.
basically raya tahun ni ktorg bersederhana jer. cume specialnya ktorg ade new family members, 
Ratna Adra Nayla :)
kte dah naik pangkat jadi "Aunt" :)
btw, ni anak abg sepupu Vna. abg kte belum kawen lagi. ade calon tak utk abg kte. sila hantarkan resume kpd adiknya :) terima kasih.

so mcm mane raya korg? havoc tak havoc?
makan banyak tak? Masa 1st day raya aunt Vna ckp Vna makin kurus. pose kot. 
tunggu habis raya,AMBIK KAU. serious ah byk sungguh dah makan ni. mau balik kampus sahabat sekalian tak mampu cam kang. tssk :(

banyak dpt duit raya?cewahhh soalan standard raya dari kecik sampai ke besaq.
mine,
:) :):) 
alhamdulillah, rezeki di ambang 22 tahun.
lepaslah kalau nak sambaq sehelai lagi baju Rizalman or maybe sepasang kasut Aldo idaman
*BERSINAR-SINAR MATA NAK TUNAIKAN WISHLIST*
TETAPI,
Abahku lebih pantas tangkas cekap & ligat menyelamatkan collection duit rayaku dari disumbangkan kepada pusat membeli-belah di seluruh Malaysia dengan memaksa diri ini menyerahkan setiap sen utk disumbatkan ke dlm akaun bank. 
sadisnyaaaaaaaaa :(

pesanan khidmat masyarakat,
simpanlah duit raya anda demi masa depan anda.
ini kisah raya saya,
selamat hari raya semua 
eh!

much love,
vna erman :)

3 comments :

Cik Ila said...

salam lebaran dan salam perkenalan juga.Jumpa kt SB td.

Vna Erman said...

thank you :)

Myra Abdullah said...

salam lebaran,

hehe..bestlaah dpt duit raye.hihi