Saturday, August 04, 2012

Dean List :)

Assalammualaikum,

Pagi tadi wakilkan big boss pergi meeting. Dlm masa yg sama result kuat pon hari ni jugak.
so berbelah bagi should check before attend meeting or after attend meeting.
Baru nak masuk office call & msg menderu-deru masuk. semua tanya dah check result? dah check result?
Oh my!
lepas tuh dpt updates result org ni result org tuh. Mak aihhhh awat depa hebakkkk2 sgt niyh?

Sumpah sem ni gila sakan main-main weyh. Siap ade lagi 20Chapter nak kene menelaah tapi sempat lagi ni temankan Aniz p cari baju raya. Pastu masa suntuk then nak kene pulun ingat notes apa lagi minum lah kopi. GULA KAT UMAH HABIS? takde hal telan jugak kopi pahit. PADAN MUKA MAIN2 LAGI. LOL!
Esoknya pergi jawab exam maaaaakkkk aihhhhh kemain susah soalan nak bagi. HENTAM!

OF COURSE LAH RESULT NAK KUAR KETAQ TAK HENGAT DUNIA!
 Dah la nak kene p meeting dkt ZOO you know. Kang result cam hampeh ade jugak serah diri jadi santapan datuk harimauuuuuu.

Konon-konon tekad lah after meeting baru check tapi hakikatnya tak boleh nak concentrate asyik terpikir-pikir. Besties pakat pakse jugak p check dulu result. Officemate siap dah get ready laptop dia untuk Vna check result. Pikir punya pikir sebelum gelisah dalam meeting room better Vna check jer lah skrg.

Bukak email, nampak ade jer tittle EXAMINATION RESULT terus click then nyorok bawah meja tak sanggup nak tengok. Dgn dia nak loading nak keluar tang result bukan kemain lama. Saja nak bagi sakit jantung. Sumpah tak sanggup nak tgk. Then ckp dgn officemate:
"Eh, awk tlg tgk sat saya ade dpt C tak?"
(sambil sembunyikan diri bawah meja)
"Heyyyyy,congratsssss....."
officemate hulur tangan.
Yang Vna ingat dia ckp congrats sebab takde C so legalah takde repeat paper. Then beranikan diri keluar dari bawah meja tengok screen laptop pastu terus meloncat macam dpt pinggat emas dlm Olimpik.


Unexpected seriously.
Dgn ade 2 subject kira-kiranya. Esok exam malam2 baru nak pergi berguru.
Alhamdulillah inilah yg dinanti2kan
rezeki Ramadhan berkat Jumaat :)

Thank you Allah,
Thank you Abah & Mak,
Thank you lectures for your knowledge & advise.
thank you my dear supportive besties & friends.
hugs each & everyone of you.
& congrats everyone!

much love,vna erman :)

7 comments :

Syuhada Aris said...

Congrats cik vna..lps ni minum kopi letak garam na..kompom DL smpai final sem ;)

iNdiE Rock DaRling said...

tahniah beb!

sasa rj said...

congratulation vin cantikk!

- M A S H - said...

Wah. lima subjek. Tahniah ;)

hazanis said...

Alhamdulillah semua lulus kan..:))
tahniah...

saharinasaharudin said...

Congrats Vna :D

hasrul hassan said...

Hebat hebat ... tahniah .. :)

www.hasrulhassan.com

hh dulu tak belajar rajin2 ...last2 jadi penulis maya .. hahahaha