Thursday, October 04, 2012

Dear Diary.

Assalammualaikum,

Abah, tahu tak kalau Ena rindu dekat Abah Ena buat apa? Malam-malam bila nak tido Ena akan bukak semua message birthday wish yang Abah send every year dekat Ena. Ena baca pastu tersenyum-senyum sebab Abah panggil Ena your sweet cute girl. Walaupon Abah luaran nampak garang & menakutkan to those yang tak kenal Abah, but you are such a sweet daddy!
Setiap kali Abah call Abah mesti tanya minggu ni nak balik tak? kalau nak balik, baliklah....Tulah Ena memang nak balik tapi ade kerja lah, ade program faculty lah. 
Abah, Ena rinduuuuuuuuuuu Abah :(

Mak, tahu tak kalau Ena rindu dekat Mak Ena buat apa? Malam-malam Ena mesti peluk ketat-ketat bantal yang Ena exchange dengan Mak tuh. Konon-konon tak dapat peluk Mak pelul bantal pon jadilah. How I wish setiap hari before nak pergi class Ena dapat peluk & cium Mak dulu then Mak pon akan buat benda yang sama macam masa Ena zaman sekolah dulu & during intern arituh. Mak tahu tak semalam Ena dah settle satu group assignment. Assignment ni ktorg kena berlakon. Pasal nak practice this role play lah Ena tak dpt balik last week. 

Mak, Ena rinduuuuuuuuuu dekat Mak........

Zan, kamu nak tau tak graduation day kamu nanti kte maybe tak dpt nak dtg. :(
Walaupon kte before this dah tekad nak ponteng jer class tapi tup-tup that week lecturer nak buat test pulak. Walaupun kte before this gila tak sabar nak pergi graduation day kamu tuh tapi tulah kte merancang Allah yang menentukan. Selagi belum date graduation day kamu tuh hari-hari kte doa supaya lecturer postponed test tuh. Kte nak ada sama-sama dgn kamu masa hari bersejarah tuh together dgn Abah, Mak & Erleen.Kte nak pakai jubah kamu nanti & pinjam topi kamu nak practice posing untuk kte punya graduation day pulak. :)
Kte harap doa kte Allah dengar. Kalaulah memang kte tak dpt nak dtg graduation day kamu tuh, kte mesti sedih gila. Tapi kte tahu hari tuh kamu dah cukup buat Abah & Mak bangga. Insyaallah kte harap kte pon berjaya ikut jejak langkah kamu tuh jugak tahun depan. Amin

Erleen,  semalam akak pergi grand opening H&M dkt Setia City Mall. Dekat sungguh diorang bukak butik ni dengan Puncak Alam. Memang sakan muflis ahh aku lepas ni
Nanti k akak belikan something dekat H&M untuk kamu. Bila & apa mende tuh bergantung kpd masa & budget.
I miss you too sis :(

Penyakit yang paling lemah ialah homesick :(
yes, sounds like anak manja kan?
better jadi anak manja rather than jadi anak derhaka tak hengat mak ayah anda.

much love, vna erman :)


1 comment :

ainlaily ramly said...

Salam, i ade jual pakaian hijablista yg terkini.. http://www.orkidhijabs.com