Thursday, February 16, 2012

segalanya ada di EduFriends :)

Assalamualaikum,

Situasi Pertama:
" Bila eh boleh semak kemasukkan ke IPTA?"

Situasi Kedua:
" Macam mane nak apply biasiswa?"

Hye readers!
Korang semua mesti ade akaun Muke Buku kan kan ;)
Facebook la.
vna nak suggestkan satu page yang sangat informative khusus untuk para pelajar tak kisah lah anda ni masih di sekolah menenggah, politeknik, kolej komuniti, matriculation, asasi , diploma, degree, master and Phd.
TAK KISAH as long as anda ialah PELAJAR!
oh, kalau parents pon boleh jugak. 
ape kata korang rajin-rajinkan jari jemari untuk mengerakkan mouse korang like page: 
dekat sini segala maklumat yang korang perlukan tak kisah apa sahaja as long ade kaitan dengan pelajaran la boleh diperolehi.
takde lah pulak nak cari resipi kek coklat korang pergi tanya kat admin EduFriends ni pulak kan.
tak rugi kalau korang LIKE page ni sebab dia akan tolong korang alert dengan latest news contohnya bila tarikh biasiswa dibuka, bila boleh semak kemasukkan ke IPTA, macam mane nak apply biasiswa, apa biasiswa available untuk students and etc.

example:




page ni jugak bukan semata-mata untuk awak-awak di peringkat pengajian tinggi jer tapi untuk adik-adikku sekalian di sekolah menenggah digalakkan jugak untuk BERKAWAN dengan EduFriends ni.
sebab kat sini adik-adik boleh dapat macam-macam contohnya seperti tips-tips untuk menjawab soalan peperiksaan (PMR,SPM,STPM,MUET)
so sambil-sambil online tuh boleh terjah-terjah lah EduFriends ni.takdelah online kosong jer kan.
atleast somethings you can gain.
Selain itu, EduFriends ni jugak akan membantu adik-adik untuk alert dengan kemasukkan ke SBT,MRSM,Teknik. so ape lagi?
dah ade PA tak berbayar tuh takkan nak lepaskan peluang macam tuh jer kan.
cepat like!

kate kan lah adik-adik macam ade problem tak tahu nak jadi ape, ape course ade dekat U, kalau cita-cita macam ni nak ambik course ape yang sesuai, cabang-cabang kursus yang di tawarkan oleh institut pengajian tinggi senang cerita perlukan consultation jangan risau.adik-adik cuma perlu drop comment dekat wall mereka insyaallah diorang akan acknowledge dengan soalan adik tuh dan akan bantu sehabis mungkin.
senang kan?

jadi kawan-kawan, Vna harap korang LIKE lah page ni boleh?
ni bukan page yang useless okey?
believe me.
if admin tak jawab soalan korang let me know ok.
Vna akan infrom admin segera.
seriously tak payah susah-susah nak search dekat google everythings available here.
tak caye cer LIKE skrg.

till then,
take care.

much love,vna erman :)