Sunday, May 15, 2011

Hey Uncle & Aunt,both of you really sweet :)

salam my beloved friends :)

Hari ni bgn pagi-pagi smbyg Subuh alamak sejuk,baca novel dulu then mandi bersiap-siap bukan nak pergi jogging atau berkelah di air terjun tapi pergi ke pasar tani.
Lalalalalala.Destinasi yg akan di kunjungi setiap pagi Ahad :)

Well, memndgkan management  kewgan semester ni not well manage maka tak boleh la nak jalan2 pusing Pasar Tani Kmtg yg sgt besau cari-cari shawl menarik kan:(
So, hanya mampu menemankan Mak Abah beli brg dapur sajo.Sadis. Mata sempat melirik-lirik & jeling-jeling jer shwals-shawls yg cantik.

Suddenly,
JENG,JENG JENG! 

Korg nak tau pe tak?Ada satu couple husband and wife. Erm kategori veteran la. Diorg looks sweet gila you all.Why I said that? Diorg mcm sweet loving teenagers couple. Seriously.
Mcm terkaku jap tgk diorg. Diorg ala-ala couple-couple veteran Mat Salleh yg semakin tua semakin loving.
Oh Gosh,they look sweet like candy. Jalan pegang-pegang tgn. Borak-borak.Sama-sama pilih brg nak beli. Might be diorg sama-sama decide dishes apa nak masak today. Awwwwww, tgk dari jauh mata bersinar-sinar ckp dlm hati Hey Uncle & Aunt,both of you really really sweet :)
And.............mereka ialah Malay couple.Owhhhh,jarang-jarang sekali ada couple Malay yg mcm tu.
Bak kata P.Ramlee "KADANG-KADANG"

Yela usually kan Malay couple jarang nak jalan pegang2 tgn especially bila dah makin veteran. Segan or might be diorg pk org ckp2 blkg buang tebiat ke? Hello?Hello?Hello?
Yeah,yeah,yeah why not for this kind of culture kte just follow. Kenapa org-org tua Mat Salleh makin tua makin sweet makin loving tapi our culture makin tua makin miang makin kurang syg?
Fikir,fikirkan.Erm ;)


Anyway,Vna totally tabik hormat kawad formasi gitu kat Uncle & Aunt tadi.
Seriously kagum. Nak follow mcm mereka jugak satu hari nanti. Suddenly dpt idea nak tulis novel from that uncle and aunt. Dlm perancangan.Pray for me ;)

Hey Uncle & Aunt,vna mungkin tak kenal siapa uncle & aunt tapi anggaplah kita saudara sesama Islam.
Both you again nak ckp yg uncle and aunt REALLY,REALLY,REALLY SWEET.
I pray for your forever happiness.May Allah bless both of you.
Love & hugs ;)

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
love & hugs,vna erman ;)


No comments :