Tuesday, January 25, 2011

Tik Tok Tik Tok

salam my dear friends :)

Skrg pukul brapa eh?Hari ni dah hari apa eh?Oh,vna sejak dua menjak ni jadi suka plak dgn number2 kan
Tak tipu,saya tak pernah suka mathematics.Cuma,bila hari Isnin menjelma hari-hari countdown nak balik kampung.Yeah,I'm totally HOMESICK!

Tiba-tiba followers jd jelik bila tau nak cerita psl homesick.Sambil dlm hati berkata "aq tampaq jugak si vna sat gi.umuq dah nak masuk 21 mengada2 lagi"
*penekaan BARU NAK MASUK 21*
Eh jgnlah korg ckp mcm tu.Nak buat camna cheq mmg lagu ni.:(

Bila kawan-kawan,classmate,roomate yg mana rumah dekat2 ni dpt balik rumah tiap2 weekend SUMPAH JEALOUS NAK MAMPUS OK!!
Itu satu case.case lagi satu,kawan-kawan yg rumah dekat tapi tak suka balik.
Hah,aq rasa mcm nak cekik2 diorg smbil ckp
"weyh,rumah kau dekat jer weyh,balik la balik la tak cm rumah aq yg jauh nak balik berjam2 kematu bontot dlm bas tu haaaaaa"
*sila imaginekan adegan itu dlm imaginasi anda*

Astagfirullahalazim vna,bawak2 mengucap lekas.
Ok2,kalau ada kayu pengukur mcm Garnier yg ukur2 kecerahan kulit tu kalau diukur2 or disukat2 tahap HOMESICK aq mmg tersangatlah sangatlah sangat parah.
Therefore,Jumaat cepatlah menjelma sygggggggggg!!!!

gambar mcm konon2 malu sorok2 ckit muka sbb malu ckit-ckit homesick,homesick,dan homesick
malu ke kau vna?Tak tak,saya tak malu mengaku yg saya homesick.

Kwan-kawan yg mana nak balik kpg this weekend hati-hati ok.
Hopefully selamat tiba kat destinasi korg.
Sumpah vna mmg tak sabar dah nak balik Taiping
I miss Abah I miss Emak and I miss my little sister
Mak,ena nak makan Mak masak tau!!



i'm born to be the writter and you are born to be my readers
much love,vna erman

2 comments :

mira the monster said...

hehe cute :)

nasib baek umah kte dekat so tiap2 mgu balik..so xjdi la nak cekik kan..ehhe

.vna erman. said...

hehe :)
ok2 tak cekik bu then still jealous dgn you