Saturday, January 29, 2011

Awak,kita dah sampai!

buat tajuk bajet bagi tau BF dgn harapan dia menanti penuh harapan menyambut kepulangan kekasih hati
hah,bajet jer pon saja bikin kontroversi.takde makne eh.takde takde tipu weyh tipu.

salam my beloved friends :)
video

video siap ada background music suara kekasih yg memanggil daku eh weyh dush dush mabok2.
Suara video KTMB yg asyik-asyik terpsg sepanjg KL Central-Ipoh cerita history KTMB sampai Zalik dgr terhenguk sengguk kepala.Gila betul la.Kalau msa zaman sekolah naik train mesti setiap kali exam Sejarah score 100 % sebab asyik dok dgr psl sejarah jer kan. 

Maaf you all video ni I memang tak senonoh.
Begitulah peragai vna bila dtg kebuluran.

Ddk dlm train 3jam selain mecekik sampai tinggal tulang jer KFC tersebut dgr org belakang gelak berdekah-dekah sebab tgk kartun suddenly terjaga dek suaranya terus pndg Zalik kat sebelah dgn mata tersembul tahan-tahan gelak supaya tak keluar bunyi.

Sakit tengkuk tdo menegak main tgkap-tgkap gmbr dek kebosanan.

Gambar gegar-gegar keretapi bergerak sederhana laju di atas paksinya
Sinaran matahari muncul dari tingkap
Suddenly beginilah jadi gambar ktorg.Originally begini.No photoscape.No Adobe.


Adakah kerana NUR KASIH terpancar di wajah kami?
dush,hah ambik kau sume org rasa nak penampor jer kau vna!

You all paham tak apa I cerita.Tak paham tak mengapa sebab I sendiri pon tak paham kot.
Conclusionnya begini naik train+sampai Ipoh+ayah Zalik dtg ambik=sampai Taiping!
Yes,saya berada di rumah sendiri skrg :)

i'm born to be the writer and you are born to be my readers,
much love,vna erman