Sunday, December 26, 2010

owh,begini rupanya vna erman,haish!

salam kawan-kawan. :)

Dalam hidup kita tak semua orang suka dekat kita dan tak semua org kita suka kan?
Right?Buat thesis statement mcm BEL313 plak.Itu menunjukkan yg saya rindu nak balik semula ke zaman Asasi dulu2.Dah,tampaq muka jap.Ohoii vna bangun-bangun!

You all tahu tak kenapa aq rindu gila nak balik zaman Asasi?

Pertama:
Masa Asasi aq belajar Law,yeah itu impian aq.Tapi bukan rezeki semasa Degree
Dah la aq redha pasal hal ini.Tutup buku!

Kedua:
Masa Asasi tak perlu susah payah nak apply PTPTN segala sume sebab dpt allowance from KPTM dan yg syiokkknya tak perlu bayar balik.Hatta gila shopping tak hinggat kan.

Ketiga:
Classmate masa Asasi superb duperb gorgeous fabulous habis.
Seriously takkan pernah ada lagi classmate mcm mereka.

Keempat:
Masa Asasi dekat Kedah,oh seriously takpa segan silu nak cakap kat Kedah best tak mcm Shah Alam yg semuanya serabut,mahal nak mampuih and nothing!Takde Pantai Merdeka nak buat gila-gila bila nak tgk laut.
Takde kedai HotMas yg gila sedap,murah & banyak.

Kelima:
Sebab UTAMA kenapa saya rindu nak balik ke zaman Asasi ialah masa Asasi TIADA KOKURIKULUM.
repeat.TIADA KOKURIKULUM OK!
gila heaven nak mampuih.Tak perlulah susah payah nak menjemurkan diri utk berkawad yg ntah pape.
tak perlu susah payah berebut-rebut dekat Student Portal cop2 group nak masuk koku semata-mata nak memenuhi credit hour dan dpt grad dgn sempurna!

OMG,aq sumpah gila tension sebab benda remeh-remeh mcm ni.Seriously.Sebab penat2 masa zaman2 sekolah aktif join itu join ini kumpul marks alih-alih bila masuk Degree still kena face all this thing.
macam nak gila pikir nak masuk apa.

FYI,cik vna erman mmg gila-gila sangat tak suka bab-bab bersukan
So,bila nak masuk part 2 nak melarikan diri drpd terkena aktiviti-aktiviti "KAWAD" the only choice yg ada hanyalah SPORTS.
gengz,ini bukan vna erman kalau dia pergi bersukan
Mmg terbalik dunia kalau tgk vna erman bersukan tanpa sebab paksaan.
Bagilah aq suruh uruskan kem motivasi ke,kem kepimpinan ke,suruh urusan event ke ape but not SPORTS!!!

tapi,memang takde choice la.
so the last thing yg ada ialah "SPORTS WELLNESS"
ok,aq rasa ini better ckit kot.
Memandangkan takde adegan sambut-menyambut bola
Takde sinaran matahari sebab classnya waktu malam
hence,I think this is the best.
Nak masuk Club Drama,erm pk 100x nmpknya tak sggup plak nak kasi 1 UiTM gelak-gelak tgk aq kan
Nak masuk swimming takut tak timbul-timbul dah.
isunya disini bukan tak suka sukan sebab nak jadi gadis Melayu terakhir control2 ayu jaga skin care sebaik mungkin.Tidak,tidak sama sekali.Penafian sekeras-kerasnya!
Nak masuk ini nak masuk itu semua dah fully booked.
Lastly,setelah berpikir sehangus-hangusnya finally the best for me and Dayah ialah Sports Wellness

Owh,begini rupanya vna erman,haish.
Yes,gengz inilah vna erman yg xsuka bersukan
Lepas tu gaduh takut gemuk.
wish me best of luck.Hopefully this is the right choice laaaaaa........
Fening fening tau tak sebab ni.

i'm born to be the writter and you are born to be my readers
much love,vna erman


5 comments :

The 7th said...

hey we are from the 7th and would like to personally invites you to join our contest, we need 30 more contestant and we are going to increase the prize, hence, the bigger chances for you to win,have a look!

happy muffins all!

with love,
www.t7th.blohspot.com
-The 7th-

The 7th said...

hey we are from the 7th and would like to personally invites you to join our contest, we need 30 more contestant and we are going to increase the prize, hence, the bigger chances for you to win,have a look!

happy muffins all!

with love,
www.t7th.blohspot.com
-The 7th-

~aniz~ said...

da tuko!! handball lik!! yeay!!!

Fxysche Nas said...

samela..sgt trauma ngn kawad since jd itam legam sbb plkn...
sob sob
lg suka g kelas belja dan balik bilik tido.haha

.vna erman. said...

aniz:suka kau nya!
fxysche:yes,i like ur style 2...haha