Monday, December 27, 2010

Miang,meow meow!!

salam kawan-kawan!
:)

Bila terbitkan entry berbajukan baju tunang
hah,feedback anda terima ialah
"nak bertunang ke?"
atau
"haaa,tak lama lagi tu"
atau
"ish ish gatai berbenor"
atau
cantiknyaaaaaa,BAJU tuuuuu...
itu masing2 punya persepsi.vna ok jer!
yg penting kita suka-suka jer.takde makna lain.
;)

So,kalau terbitkan entry berinai bagaimanakah?
Adakah miang,meow meow?
Sekali lg,"yg penting kita suka-suka jer.takde makna lain."

Ptg td baru berkesempatan pergi rumah tok sedara aq jenguk dia sejak dia balik haji.
Skrg sudah bergelar Hajah la k!
Mcm biasa kewajipan kalau org balik Mekah for sure merasalah kita kat Malaysia ini dgn buah tangan air zam zam.Selawat sebelum minum :)
Lepas tu dpt la survenior2 lain mcm kacang2,kurma,sejadah & sebagainya!
Yg paling best skali dpt INAI MEKAH!
hehe ;)
mcm kanak-kanak ribena dpt coklat la kau vna!

Seriously aq suka berinai eventhough belum tiba masanya lagi.
Orang ckp aq kulit putih *org cakap k*
So pada aq bila aq pakai inai mcm konon2 lebih berseri la sbb aq akan kelihatan mcm Zombie bila bebas dari make-up.Itu aq mmg admit.Jadi pakai inai xla nmpk mcm mayat hidup kan.

Nak nak pula inai berukir tu.Sanggup gigih plus redha pergi kedai buat.
Terbang-terbang la duit warna merah tu kan beberapa helai.
Bila kita tgk tangan terukir cantik mcm ini

Gila kau tak excited.
Nak nak pulak bila lepas kering berubah menjadi begini


haha.nak mandi pon berjaga-jaga!
nak bagi tahan lama punya pasai.
Tapi ini cerita beberapa bulan lepas la.Inai ni aq ukir masa kat Shah Alam waktu sem 1 hari tu
Tunggu la masuk PTPTN sem 2 ni nak pergi buat lagi.

Aq tak berani nak komen bab-bab halal haram or hukum hakam pasal ukir-ukir inai ni
sebabnya admit yg aq bukanlah Ustazah hatta arif bab2 fatwa.
So tak komen pape yeah!

Memandangkan takde sapa kat rumah yg artistic bab-bab tolong ukir mengukir inai
So,bubuh bulat-bulat sendiri la kat kaki.
hehe,kaki saya tak cantik!

Nak letak kat tangan takut semua org terkjut lantas nak memukul aq sebab tak invite kenduri kahwin masa cuti sem.
haish,misunderstanding kang.Tak pasai2 kene cepuk.
Kaki pon cukup la.Tangan nanti-nanti la

Sapa-sapa nak inai boleh la mintak.Berlambak eh.
Yg serbuk ada.yg nak ukir2 pon ada.
meh meh.haha ;)
Year End Sales!

i'm born to be the writer and you are born to be my readers
much love,vna erman

6 comments :

zalikha zamri said...

vna, memang nak kahwin... hahhaha
aq rasa t time hg kahwin kan....
hg ukir inai satu badan penuhhhhh..
wehhh.. mesti Hotttt. kat badan ja la.. muka x mau!!!!!!!!!

.vna erman. said...

jaliq sila jgn merepek...
gila la weyh.belum masanya lg!!!
tak hot mcm zaliq!!!

shahirahsofie said...

muka akak mcm norhaniza idris lahhh . cantikk (:

.vna erman. said...

seumur hidup xpernah ada org ckp muka akak cm noraniza idris..haha ;)
btw,TQ lar

zalikha zamri said...

hahahhaha, weyh lawak2 aku baca comment yg muka hg macam noraniza idriss tuh!! vna muka macam diana danielle la.....

.vna erman. said...

hahaha,jal xbaik tau!
tp tulah xpernah ada org ckp aq mcm noraniza idris...;)
mcm biasa terpulang kpd persepsi msg2
;)
hg jgn nak merepek mai mana diana danielle...