Wednesday, November 24, 2010

ok,fine gelak la.

salam.

sebelum pape aq sbg owner of this blog kasi kebenaran awl2 kat korg kalau2 korg nak gelakkan aq sbb entry kali ini xpela aq redha.silakan :(

Ok,bismillahirrahmanirahim.
Korg2,tahu tak yg aq a bit ketinggalan zaman ckit,ckit jer
Aq baru nak berjinak2 menternak rusa,eh x2 baru nak berjinak2 tgk cerita "Blogger Boy"
huhuhuhuhuhu,kesian tak dkt aq?
Korg nak gelak la tu,gelak la
Habis belum?cukup2 mengekeh2 kat aq

Ok,al-kisahnya b4 this aq mmg pernah dgr org sebut2 psl cerita ni
tapi mcm xpernah ambik kisah sangat
salah satu sbbnya aq kan stay kat hostel bkn rumah sewa hai paham2 ajer la lau stay kat hostel bukannya UiTM bermurah jantung nak sediakan TV kat dlm bilik kan
Mmg la kan,kau pk kau byr sewa berapa vna nak demand2 TV?
and that's why la aq malas nak follow cerita2 bersiri bagai ni
Aq ingat lagi yg aq ialah penonton setia cerita Nur Kasih dkt TV3
Time 2 aq study lg dkt Kedah then berebut2 ni kene turun awal sbb nak cop kerusi nak tgk
Maka bila dekat Shah Alam bilik TV pon bapak jauh nak kene naik turun lif maka niat nak menonton TV terkubur berserta batu nisannya.
So,mmg kalau aq balik umah tgk iklan itu tgk iklan ni jd perak2 jap
hai,maklomlah org lama tak tgk TV
Sampai channel Hallmark bertukar jadi channel Diva pon aq baru tau sejak study week aritu
So,jangan la tanya aq pape psl program2 TV sbb aq mmg a bit ketinggalan LRT ckit.

So,berbalik kpd Blogger Boy ni,aq mula tertarik sbb aritu kan aq pergi Roadshow Shout Awards besides jumpa FT aq jumpa jgk hero & heroin Blogger Boy ni which is Qi and Julie
Asalnya mmg aq xkenal pon mereka,hatta kalau diorg berlanggar bahu dgn aq pon aq xkenal malah mungkin akan kasi jelingan setajam helang sbb main2 langgar bahu org plak.
So,adk aq yg perkenalkan mereka berdua dkt aq and Dayah
Pada pengamatan aq both of them mmg sporting habis,friendly ngan fans,pandai bawak diri
So senang cerita diorg artis yg ok!
hence,aq pon mula tertarik nak tgk Blogger Boy
So sanggup bangun pagi2 time weekend nak tgk ulangan Blogger Boy
kesian tak dekat aq betapa ketinggalan monorel.

so gengz,dekat TV biasa la dah beberapa episode aq terlepas
Season 1 pon aq xtgk lg
So anyone buleh tak bantu aq kat mana nak tgk Blogger Boy ni full series dari Season1-2?
Aq nak jadi one of the fans Blogger Boy
anyone,plz help me?
Dah try search dekat You Tube but then xdak
Just yg Budi2 nyanyi2 tu adala
Lepas tu kat website 8TV plak cuma da brapa2 episode jer
so,korg2 tlg2 aq ek.
aq nak tgk lakonan diorg berdua ni

HERO & HEROIN BLOGGER BOY

QI AND JULIE

that'a all
sudah2 la gelak2kan aq
much love,vna erman

No comments :