Friday, October 29, 2010

Saya suka SALES!

Promise promise kejap jer update
wink wink ;)

Hey,Ahad bakal menjelma bersama2 dgn paper accounting yg membara
Tunggu utk dijwb oleh sume student2 termasuklah saya vna erman yg paling paling SUPERB subject accounting...ok,unsur penipuan di situ
OMG,paper ni paper paling paling mengerikan setelah sekian2 lama meniggalkan paper Add Math yg satu ketika dulu mcm nak terguling2 jwb
But then still credit time SPM wlpn study last2 minute
Tp accounting ni?
Sumpah aq mmg xtahu pape sal accounting....
Pergi class and lgsg xpenah ponteng tp tanyalah sal accounting mmg aq xtahu pape
Owh Dayah,kalau tolonglah kawan kau yg sorg ni
Ok,dah promise kat atas xnak update lme2
Lately ni sy selalu tgl sorg2 dkt bilik
Roomate2 sy sentiasa bz bersama2 buah hati masing2
Sy xkisah sbb aq pon kdg2 tglkan diorg balik Shah Alam la
eh mmg aq dh ddk Shah Alam senang cte lebih terperici balik umah Aunt.Ma
so,skrg sy lebih senang kuar dgn the only and 4ver BFF ku which is Zalikha Zamri
Suka tak dpt makan pizza smlm?
Dh hilang mengidam?
Ehmmm yummmy2 kan
U r welcome babe,setakat nak jln g pizza kat depan tu xjd hal la
Lain kali kte mkn lg ok!
Bertambah2 kalori yg sedia ada
Lepas tu kan lepas tu kan hari ni bgn2 pg semangat membara jer tp bukan sbb nak study account tp kan tp kan Alaf21 buat SALES yg gler2 hebat
OMG!
sangat kerugian kalau aq xpergi..
so,sggup pagi2 eh xla pagi sgt kan around 10 a.m naik lif gigih berjln g bilik Zaliq semata2 nak ajak dia pergi temankan aq
Glad,die xkisah so akhirnya sampai jugak ktorg ke pesta buku 2
Ok,aq mmg borong sakan yg gler2 sakan sbb aq paling2 pantang dgn words "SALES"
so,berplastik2 jugak la nvl aq borong kan
eh xla ekstrem cume 2beg plastik plus Zaliq punya satu so sume skali 3beg plastik jer
Mse smpi2 tgk sume org usung berplastik2 pastu dok ckp
"gler r org 2 bli byk nak mampus"
Alih2 diri sendiri pon same jugak
So, xkira di pesta buku ade jugak gmbr buat tatapan korg!
my dear BFF,thanx sbb slalu ada di setiap saat siap detik setiap masa buat aq
Glad to be ur bff since form 1
u r the best ;)
much love dear :)
Gengz,kalau yg mane gler2 nvl boleh la pergi ke tempat Alaf21 dkt Sek.16 if i'm not mistaken
Grab it as much as possible
Cucuk duit byk2 ckit dkt ATM b4 pergi sbb kat area2 2 xdak ATM machine
sales die until this Sunday,31.October.2010
so,sila la jeles tgk gmbr kami berdua memborong nvl
later aq publish new entry nvl2 pe yg aq bli ok!
now,notes2 and past year account sedang berjoget2 menanti aq
sampai ketemu
much love,vna erman :)




2 comments :

azida shaida said...

vin aku lpe nk ckp, hang n zalik kan memg xbleh pisah lme2 kan..finally mst jmpe blik..huhu

.vna. said...

azida:kalau cmnt ni kat fb aq dah like dah ;)