Monday, October 25, 2010

Aku Udah Penat

Kau berusaha,yes mmg admit yg usaha kau last2 minute but then kalau dulu yg bertemankan segala bagai jenis kes,akta yg buku Law sampai 3 buah nak kene pulun xpulak sebeban sekarang
Sumpah,aq dah penat sangat dah yg smpi nak nagis tp xde lg airmata yg nak mengalir
Sumpah dlm hati rasa keperitan yg teramat2 tp mcm xmampu nak dilepaskan
sometimes aq rse yg aq manusia yg paling useless
sometimes aq mcm ddk sejenak fikir n trus2 fikir ape sebenarnya yg aq buat dlm hidup aq yg sampai sebegini besar dugaan yg aq kene hadapi
sometimes aq pk & pernah jugak ckp kan ke bagus mse kecik2 dah mampus atleast xmenyusahkan Emak dgn Abah nak kena bela sampai besau lepas tu mcm xpernah buat sesuatu yg buat diorg rasa bangga ada anak yg bernama Nur Erviena
kalau masa kecik2 mampus kan ke xpayah susah2 kan orang lain
mati suci jer terang tang2 dah masuk syurga
Ya Allah,aq sebenanrnya xkuat Ya Allah walaupun sebenarnya kau lebih mengetahuinya
Kdg2 aq rse dah setakat ini jer usaha aq sbb aq dah penat
Kdg aq rse yg aq kuat sebenarnya nak hadapi cume aq sengaja manja
Kdg2 aq rse yg aq hanya berpura2
Kdg2 aq rse yg aq sendiri tahu nak luahkan mcm mana
aku nak menangis sumpah aq nak nagis tp xboleh nagis
Plz la aq dah penat sangat dah
Penat,penat sangat
Perlukah aq teruskan lagi?
Sekarang yg aq tahu ape yg aq buat semata-mata sebab Abah ngan Mak
semata-mata kerana mereka
xde sebab laen & xkan pernah ada
Tapi sampai bila?
Mudah2 Allah tunjukkan la jalan buat aq
sesungguhnya aq dah penat
deeply inside my heart,i really miss you
miss you a lot damn much miss
hey you,yes you
yes You la
I miss you L.A.W...:(

2 comments :

Miss Akma said...

sabar je la vin k..
kalau iktkan ak pon sll je pk yg same cam ko..
tp ape nk bt,tuhan dah tntukan smpi ble ajal maut kite sampai..
cume kite je yg xthu..
yg pntg skrg,bykkn b'doa.
mintk ktngan ngn Tuhan..
Insyaallah..
kuatkan smgt..
slgi kite msih hdup ni,kne b'kti kat mak ayah.bykkan bsabar,slt sunat.
insyaallah ape yg kite bt d'prmudahkan Tuhan..

.vna. said...

Thanx akma 4 ur support...
INSYAALLAH...AQ akan kuat semampu yg buleh...